rss feed search icon rss feed rss feed
«محصول حلال سال» در نمایشگاه مسکو معرفی می‌شود **** مراجعه ورزشکاران ایرانی به رستوران های غیر حلال **** "حلال جهانی" تنها لوگوی معتبر حلال برای صادرات به دبی **** برگزاری دوازدهمین نشست هیات مدیره اسمیک **** تحقق اقتصاد مقاومتی با توسعه گردشگری حلال **** حلال جهاني در كره جنوبي **** مالزی از سفر گردشگران ایرانی چقدر درآمد داشت؟ **** محصولات دارویی حلال اسپانیا در راه ایران **** همایش حلال در رسانه، فرهنگ و هنر برگزار می شود **** ۱۰ مصوبه اصلی کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار در سال ۹۴ تشریح شد **** سود بانکی مصداق ربا است **** موسسه جهانی حلال (اتاق بازرگانی) فاقد مجوز است **** حلال جهانی در روزنامه اقتصاد نمایشگاه **** پایان دوره های آموزشی حلال در کره با اهداء گواهینامه **** سال ٢٠١٦ سال گردشگری ايران **** تلاش چین برای تصویب قانون ترویج مواد غذایی حلال **** حلال جهانی در نمایشگاه آی فود مشهد **** سازمان استاندارد تنها مرجع رسمی اعطای نشان استاندارد حلال در کشور است **** اسلام در ژاپن؛ از مسلمان شدن اولین شهروند تا افزایش جمعیت... **** نشست مطبوعاتی حلال جهانی در کره جنوبی **** لزوم ارائه آموزش‌های لازم در زمینه گردشگری حلال **** بزرگداشت روز جهانی حلال **** موافقت هيات دولت با تشکیل «شورای سیاستگذاری و راهبری حلال» **** اهميت مكمل هاي غذايي **** تاکنون 1500 شرکت داخلی نشان تجاری حلال دریافت کرده‌اند **** نخستین نمایشگاه بین المللی محصولات پروتئینی حلال در کشور **** حضور حلال جهانی در نمایشگاه مطبوعات و رسانه **** هفتمین همایش بین‌المللی محصولات حلال در بروکسل **** تعامل با کشورهای مسلمان برای توسعه گردشگری حلال **** بانک های ربوی در حال جنگ با ما هستند **** برگزاری نمایشگاه بزرگ بین المللی گلفود 2016 **** حلال جهانی در همایش ملی صادرات دام،طیور و آبزیان **** ایده «حلال در رسانه، فرهنگ و هنر» برای اولین بار در جهان مطرح شد **** چرخ صنعت غذا با صادرات غذای حلال ، تندتر می چرخد **** حلال جهانی در نمایشگاه آگروفود **** ‎همكاري ايران و فرانسه در موضوع آبزيان **** شماره جديد "حلال نشان برين" **** همایش و نمایشگاه حلال در تایلند **** تعامل با کشورهای مسلمان برای توسعه گردشگری حلال **** مالزی، شاهراه ورود به دنیای تجارت محصولات و مواد غذایی حلال **** رونمایی از ویرایش جدید هزاره حلال در آگروفود **** حلال جهاني در نمايشگاه شيريني و شكلات ****
google plus halal press linked in halal press twitter halal press facebook halal press
خبر هفته
شماره جديد "حلال نشان برين" شماره دوم و سوم"حلال نشان برين" فصلنامه اجتماعي فرهنگي موسسه بين المللي حلال جهاني منتشر شد.
خبر نامه
جهت دریافت آخرین اخبار ایمیل خود را وارد فرمایید:

موسسه حلال جهانی
یک شنبه 22 فروردين ماه 1395 ساعت 9:33

تلاش چین برای تصویب قانون ترویج مواد غذایی حلال

به گزارش ایرنا، مقررات مربوط به این موضوع هم اکنون توسط اداره امور حقوقی دولت چین در دست بررسی است و دولت نیز اعلام کرده در خصوص ترویج این مواد غذایی در سراسر کشور و نظارت بر فرایند آن بی رغبت نیست.
از سوی دیگر کمیته امور اقلیت ها در چین نیز برای نخستین بار مقرراتی را که به آن اشاره شد با جزییات در تارنمای خود منتشر کرده است.
اهمیت این موضوع برای دولت چین حتی باعث شد تا نمایندگان کنگره ملی خلق این کشور در نشست ماه جاری میلادی خود در پکن در خصوص آن بحث و تبادل نظر کنند.
در واقع از سال 2002 میلادی دولت پکن کمیته ای را مسئول بررسی قانون و مقررات مواد غذایی حلال در کشور کرد، به طوری که از سال گذشته میلادی (2015) این موضوع به طور جدی مورد بحث بوده و برنامه کاری و قضایی برای اجرای این قانون تدوین شده است.
گلوبال تایمز، نشریه ارگانی حزب کمونیست چین می نویسد که تصویب این قانون که بسیار مورد تاکید کمیته امور اقلیت ها و برخی نهادهای دیگر قرار گرفته، در سه سال گذشته بیش از هر زمانی مورد توجه بوده است.
این نشریه می افزاید، بر اساس توجهی که دولتمردان چین به وجود اقلیت های مختلف در کشور دارند، انتظار می رود تصویب قانون مواد غذایی حلال باعث وحدت ملی و ثبات اجتماعی بیشتر در کشور شود.
در بخشی از گزارش گلوبال تایمز آمده است، در شهرهای مختلف شمال غرب چین از جمله در شهر «نینگ شیا» و همچنین در منطقه خودمختار «سین کیانگ» شماری از مسلمانان در اعتراض به ارائه مواد غذایی غیر حلال دست به راهپیمایی و اعتراض زده اند.
برخی کارشناسان می گویند که در قانون اساسی چین دین از سیاست جدا تعریف شده است و به همین دلیل دولت در اجرای چنین قوانینی مجبور است دقت عمل بیشتری به خرج دهد.
با این وصف روزنامه حزبی چین تاکید دارد که به اعتقاد شمار زیادی از مسئولان و دست اندرکاران در دولت، تصویب قانون مواد غذایی حلال باعث وحدت بیشتر میان اقوام، مردم و دولت در کشور خواهد شد.
مسلمانان چین شامل 10 اقلیت خویی، اویغور، قزاق، قرقیز، تاجیک، ازبک، دون سیان، بائوآن، سالار و تاتار هستند که در سراسر این کشور پراکنده اند.
مناطق خودمختار «سین کیانگ» و «نینگ شیا» و همچنین استانهای «گانسو» و «چینگ های» بیشترین تجمع مسلمانان را در خود جای داده اند.
بر اساس آمارهای رسمی دولت 20 میلیون و بر اساس آمارهای غیر رسمی تا 50 میلیون مسلمان در این کشور زندگی می کنند.
اسلام، کنفسیوس، بودایی، تائوئیسم و آیین ترسایی ادیان رایج در چین است. این کشور همچنین 56 اقلیت قومی دارد.
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری حلال جهانی می باشد
طراحی و اجرا از گروه طرح و پردازش باتیس