خبر هفته
شماره جديد "حلال نشان برين" شماره دوم و سوم"حلال نشان برين" فصلنامه اجتماعي فرهنگي موسسه بين المللي حلال جهاني منتشر شد.
دریافت اپلیکیشن حلال
آرشیو اخبار
"هفدمین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات ایران"
دستوروزیر صنعت به اتاق بازرگانی برای عدم صدور نشان حلال
نوزدهمین نمایشگاه بین المللی "I Food"در تاریخ 3 الی 6 شهریور ماه سال 1397 در شهر مشهد برگزار می شود.
«بیست و پنجمین نمايشگاه بين المللی صنايع کشاورزی، مواد غذائی، ماشين آلات و صنايع وابسته ايران آگروفود 2018»
نمایشگاه بین المللی محصولات حلال روسیه 6 الی 8 اردیبهشت
نمایشگاه بین المللی حلال اکسپوی روسیه
در مسکو؛ کنفرانس مطبوعاتی با موضوع «حلال در صنعت هتلداری» برگزار شد
دعوت از صنايع غذايي برتر براي شركت رايگان در نمايشگاه هند
فواید هتلهای ویژه مسلمانان چرا \\\"حلال توریسم\\\" پولساز است
نمایشگاه مواد غذایی و ماشین آلات وابسته شیراز 96 بیستمین دوره، در تاریخ 24 الی 27 بهمن ماه 96 برگزار می شود.
خبر نامه
جهت دریافت آخرین اخبار ایمیل خود را
وارد فرمایید:
آموزش
گفتگو
لیست اخبار
نقش جشنواره ها در گسترش فرهنگ حلال
هفدهمین شماره از سلسله یادداشت های "حلال، نشان برین" به قلم دکتر عبدالحسین فخاری با عنوان « نقش جشنواره ها در گسترش فرهنگ حلال » در روز دوشنبه ۷مهرماه در روزنامه اطلاعات به چاپ رسید. ادامه ی مطلب
حلال، نشان برین (قسمت هجدهم)
حلال در مبادلات مالی این که در مالزی بانکداری اسلامی را با نام “بانکداری حلال” شناخته و از آن سخن می گویند نشان دهنده آن است که “حوزه حلال” را منحصر به غذا ندانسته و قواعد شریعت (حلال و حرام) را به داد وستدها و قراردادهای مالی از جمله بانکداری هم توسعه داده اند.ادامه ی مطلب
حلال در مبادلات مالی
روزنامه اطلاعات یادداشت هایی تحت عنوان "حلال، نشان برین" به قلم دکتر عبدالحسین فخاری، دبیر کل موسسه حلال جهانی، دوشنبه هر هفته منتشر می کند که موضوع قسمت ۱۸ آن « حلال در مبادلات مالی » است. ادامه ی مطلب
توزیع محصولات حلال
به اطلاع کلیه کارخانجات تولید مواد غذایی و داروئی و بهداشتی می رساند چنانچه علاقمند هستند٬ برای توزیع محصولات حلال خود (توزیع داخل و فروش خارجی) ازظرفیت های موسسه حلال جهانی استفاده کنند٬ لیست محصولات را با عکس آنها و قیمت برای موسسه حلال جهانی ارسال نمایند. ادامه ی مطلب
حلال٬ نشان برین (قسمت نوزدهم)
حلال در صنعت نان٬ آرد و فرآورده های آن; یکی از گسترده ترین صنایع غذایی٬ صنعت نان٬ آرد٬ نان های حجیم٬ انواع نان شیرمال٬ قندی٬ پیراشکی های شکری و کرمدار٬نان های باگت و همبرگری٬ شیرینی٬ کیک و کلوچه و دیگر مشتقات آن است.ادامه ی مطلب
حلال در صنعت نان٬ آرد و فرآورده های آن
برای کسب اطلاعات بیشتر از موضوع مجموعه یادداشت های «حلال٬ نشان برین» با عنوان «حلال در صنعت نان٬ آرد و فرآورده های آن» که هر دوشنبه هر هفته توسط روزنامه اطلاعات منتشر می شود٬ به لینک زیر مراجعه نمایید.ادامه ی مطلب
حلال، نشان برین (قسمت بیستم)
حلال و یافته های علمی در موضوع ذبح; در فقه اسلامی، شرط حلیت گوشت در حیوانات حلال، "تذکیه" است. شرایط وجوبی تذکیه در ذبح این حیوانات، تسمیه (گفتن بسم الله یا الله اکبر)، رو به قبله بودن و قطع اوداج اربعه (نای، مری و دو رگ شریانی و وریدی اطراف گردن) با چاقوی فلزی تیز می باشد. ادامه ی مطلب
حلال، نشان برین (قسمت بیست و یکم)
حلال و استانداردها: واژه استاندارد به معنای نظم و قانون است. هر کاری که طبق اصول منظم و بر اساس قانون متعلق به خودش انجام شود استاندارد نامیده می شود و از سوی مراکز ذی ربط می تواند گواهی انطباق با استاندارد مربوطه را دریافت کند. استانداردها فقط مربوط به کالاها نیستند و بسیاری از خدمات را شامل می شوند.ادامه ی مطلب
حلال، نشان برین (قسمت بیست و دوم)
فقدان راهبردها در موضوع حلال: پس از نزدیک به یک دهه بحث و گفتگو و اقدام در زمینه نشان حلال در کشور، به این نتیجه رسیده ام که مشکل اساسی در رشد کم صنعت و تجارت حلال، فقدان راهبردهای مشخص در هر یک از موضوعات مربوط به حلال است.ادامه ی مطلب
حلال، نشان برین (قسمت بیست و سوم)
زنجیره خدماتگردشگریحلال از لحظه آغاز سفر تا هنگام بازگشت، گردشگر مسلمان نیاز به خدماتی دارد که بر اساس فرهنگ اسلامی باید به او ارائه شود. این خدمات شامل تدارک غذا، تسهیلات انجام فرائض، راهنمایی ویژه در طول سفر، مکان مناسب اقامتی، خدمات خاص بر اساس نوع مقصد گردشگری (سلامت، زیارت، تجارت، سیاحت و یا ماموریت های شغلی، ورزشی، علمی و …) می شود.ادامه ی مطلب
سهم پنج میلیارد دلاری ایران از بازار 2 هزار میلیارد دلاری تجارت محصولات حلال
عبدالحسین فخاری٬ دبیرکل موسسه حلال جهانی روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار گروه اقتصادی ایرنا، بر لزوم افزایش سهم ایران از تجارت محصولات حلال تاکید کرد و افزود: در حالی که ایران ظرفیت ویژه ای برای تولید غذای حلال در میان همه کشورهای دنیا دارد، اما مالزی با 47 درصد جمعیت غیر مسلمان و اینکه کارخانه های صنایع غذایی آن نیز بیشتر در اختیار غیرمسلمانان است، بیشترین سهم را در این بازار دارد.ادامه ی مطلب
حلال، نشان برین (قسمت بیست و چهارم)
حلال در فرآوردههای دارویی : فرآورده های دارویی چه از نوع خوراکی یا تزریقی به لحاظ حلیّت مشمول استاندارد غذاست. تنها فرق در مورد داروها و مواد غذایی شرایط اضطرار بیمار است. اگر جان بیمار وابسته و در گرو مصرف دارویی باشد که بعضی اجزای حرام در آن است به لحاظ اضطرار مصرف آن دارو مجاز می شود. ادامه ی مطلب
حلال، نشان برین (قسمت بیست و پنجم)
حلال در لوازم آرایشی و بهداشتی : پس از غذا و دارو، بزرگ ترین گروه صنعتی که به حوزه حلال پیوسته است گروه لوازم آرایشی و بهداشتی است. اگر چه مثل غذا باید ها و نباید های فقهی در مورد آنها جاری نیست ولی به لحاظ آنکه بخشی از این مواد از طریق پوست جذب بدن میشوند، مصرف کننده مسلمان ترجیح می دهد چیزی که حلال نباشد در این مواد وجود نداشته باشد.ادامه ی مطلب
توقف و تعليق انجمن صنفي حلال توسط اتاق بازرگاني
به گزارش خبرگزاري حلال، اتاق بازرگاني و صنايع و معادن و كشاورزي ايران، روز چهارشنبه ۱۹ آذر ۹۳ دستور تعليق و توقف همه فعاليت هاي انجمن توسعه و ترويج ، توليد و تجارت محصولات حلال (انجمن صنفي حلال) را صادر كرد. ادامه ی مطلب
تخلفات در اتاق ادامه دارد...
به گزارش خبرگزاری حلال، متاسفانه علیرغم مکاتبات مختلف با رئیس وقت اتاق (که رئیس ایکریک نیز می باشد) و بعضی اعضای هیات رئیسه اتاق، تخلفات ایکریک که زیر مجموعه اتاق بازرگانی می باشد، ادامه دارد.ادامه ی مطلب
حلال، نشان برین (قسمت بیست و ششم)
کاربرد شوک بیهوشی قبل از ذبح: امروزه در کشتارگاه های دام و طیور در جهان از انواع شوک بیهوشی قبل از ذبح استفاده می کنند. علت کاربرد شوک بیهوشی را مرگ آرام و بدون درد حیوان، امنیت کافی برای خدمه کشتار، تسریع در کشتار صنعتی و تولید بیشتر ذکر می کنند. ادامه ی مطلب
حلال، نشان برین (قسمت بیست و هفتم)
حلال و موضوع شناسی احکام فقهی: بسیاری از کشورهای اسلامی که با «پسوند» اسلامی در جرگه سازمان همکاری های اسلامی (OIC) قرار گرفته اند، یا «فقه» را در ساختار قوانین سیاسی اجتماعی خود حاکم نکرده اند یا اعتقادی به تطبیق همه قوانین و تصمیمات خود منطبق با فقه ندارند. ادامه ی مطلب
حلال، نشان برین (قسمت بیست و هشتم )
حلال و دوره های آموزشی: ساماندهی تمامی مراکز تولیدی یا خدماتی که به نوعی با «برند حلال» سر و کار پیدا می کنند و توسط سازمان های گواهی دهنده حلال ارزیابی می شوند بدون داشتن نیروهای آموزش دیده و ارزیابان حلال امکان پذیر نیست و این در حالی است که هنوز در هیچ یک از دانشکده های صنایع غذایی یا حتی الهیات و معارف اسلامی رشته یا گرایشی به نام «ارزیابی حلال» وجود ندارد.ادامه ی مطلب
حلال، نشان برین (قسمت بیست و نهم)
حلال وسیستمهای ممیزی : سیستم ممیزی حلال در بنگاه های تولیدی و خدماتی، نمونه ای از سیستم های ممیزی محصول و خدمات است که نمونه های مشابه آن سال هاست در این بنگاه ها، جاری شده است.ادامه ی مطلب
کنفرانس بين المللی مميزان و ارزيابان سيستم های مدیریتی
به منظور تقويت علمي و به اشتراک گذاری دانش در بين مميزان، ارزيابان و مشاوران سيستم های مديريتی، "اولین کنفرانس بين المللی مميزان و ارزيابان سيستم های مديرِيتی" در تاریخ 12-13 بهمن سال جاری در مرکز همايش هاي هتل المپيک تهران برگزار مي گردد.ادامه ی مطلب
یادداشت
تاریخ و اوقات شرعی
پیوند ها