خبر هفته
شماره جديد "حلال نشان برين" شماره دوم و سوم"حلال نشان برين" فصلنامه اجتماعي فرهنگي موسسه بين المللي حلال جهاني منتشر شد.
دریافت اپلیکیشن حلال
آرشیو اخبار
"هفدمین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات ایران"
دستوروزیر صنعت به اتاق بازرگانی برای عدم صدور نشان حلال
نوزدهمین نمایشگاه بین المللی "I Food"در تاریخ 3 الی 6 شهریور ماه سال 1397 در شهر مشهد برگزار می شود.
«بیست و پنجمین نمايشگاه بين المللی صنايع کشاورزی، مواد غذائی، ماشين آلات و صنايع وابسته ايران آگروفود 2018»
نمایشگاه بین المللی محصولات حلال روسیه 6 الی 8 اردیبهشت
نمایشگاه بین المللی حلال اکسپوی روسیه
در مسکو؛ کنفرانس مطبوعاتی با موضوع «حلال در صنعت هتلداری» برگزار شد
دعوت از صنايع غذايي برتر براي شركت رايگان در نمايشگاه هند
فواید هتلهای ویژه مسلمانان چرا \\\"حلال توریسم\\\" پولساز است
نمایشگاه مواد غذایی و ماشین آلات وابسته شیراز 96 بیستمین دوره، در تاریخ 24 الی 27 بهمن ماه 96 برگزار می شود.
خبر نامه
جهت دریافت آخرین اخبار ایمیل خود را
وارد فرمایید:
آموزش
گفتگو
لیست اخبار
حلال، نشان برین (قسمت دهم)
تحولات جدید در حلال جهانی : در آئین بزرگداشت روز جهانی حلال، از سه رویداد مهم رونمایی شد که هر کدام در حوزه حلال کشور یک تحول مهم محسوب می شوند.ادامه ی مطلب
تحولات جدید در حلال جهانی
روزنامه اطلاعات در دهمین قسمت از مجموعه «حلال، نشان برین» که هر هفته به قلم دکتر عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه حلال جهانی، منتشر می شود، از افتتاح رسمی خبرگزاری حلال تنها پایگاه اطلاع رسانی اخبار حلال دز سراسر جهان، رونمایی از نخستین APP حلال کشور و نیز در آخر انتشار کتاب ” هزاره حلال” خبر دادند.ادامه ی مطلب
آیین افتتاح دفتر نمایندگی حلال جهانی در خراسان
طی مراسم ویژه با حضور نمایندگان رسانه ها و خبرگزاری ها٬ روز چهارشنبه بیست و دوم مرداد ماه٬ دفتر نمایندگی حلال جهانی در خراسان رضوی افتتاح شد.ادامه ی مطلب
حلال، نشان برین (قسمت یازدهم)
توسعه دامنه حلال به ورزش ها: امروزه، ورزش ها بخشی جدا نشدنی از زندگی انسان ها محسوب می شوند و به لحاظ تامین ورزیدگی و سلامتی روحی و روانی و کسب افتخار و اعلام حضور در مسابقات محلی، ملی و بین المللی ، بخشی تفکیک ناپذیر از برنامه های هر کشوری شده اند.ادامه ی مطلب
توسعه دامنه حلال به ورزشها
روزنامه اطلاعات در یازدهمین قسمت از مجموعه «حلال، نشان برین» به قلم دکتر عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه حلال جهانی، به اهمیت ارائه خدمات حلال به ویژه غذای حلال برای ورزشکاران اعزامی به کشور های خارجی اشاره نمودند.ادامه ی مطلب
کتاب هزاره حلال
در پاسخ به استقبال علاقمندان، نسخه دیجیتال اطلاعات شرکت های دارنده ی نشان حلال جهانی روی سایت موسسه حلال جهانی قرار گرفت.ادامه ی مطلب
اعتراض به انجمن صنفی حلال
انجمن صنفی تولید و ترویج حلال بدون اطلاع همه اعضای دارنده گواهی حلال، جلسه مجمع عمومی فوق العاده ای در روز چهارشنبه 29 مرداد ماه در محل اتاق بازرگانی برای تجدید انتخابات معین نموده است.ادامه ی مطلب
مصاحبه خبرنگار اشپیگل با دبیرکل موسسه حلال جهانی
خانم سوزان کولبی از هفته نامه معروف آلمانی اشپیگل با دو میلیون تیراژ، در موسسه حلال جهانی حضور یافت و مصاحبه ای اختصاصی با دبیرکل این موسسه انجام داد.ادامه ی مطلب
حلال، نشان برین (قسمت دوازدهم)
حلال در مُد، پوشاک و مصنوعات چرمی : این شاخه نیز در بر گیرنده اقتصاد بزرگی است که به طور وسیعی در همه جهان و همه کشور ها، ارقام بزرگی را به خود اختصاص داده است. ادامه ی مطلب
حلال در مُد، پوشاک و مصنوعات چرمی
روزنامه اطلاعات در دوازدهمین قسمت از مجموعه «حلال، نشان برین» به قلم دکتر عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه حلال جهانی، به چگونگی تشخیص پاکی و حلیت چرم و چالش هایی که در مسیر واردات آن وجود دارد اشاره نمودند.ادامه ی مطلب
حلال، نشان برین (قسمت سیزدهم)
حلال و نقش دانشگاه ها: حدود پنج سال پیش که به دعوت پروفسور «یعقوب چه مان» رئیس انستیتو تحقیقات حلال دانشگاه ( UPM) مالزی از این مرکز بازدید کردم، به همت و پشتکار این استاد که نخستین دانشکده تحقیقات حلال را در کشورش راه اندازی و دانشجویانی علاقمند را در رشته کارشناسی حلال جذب کرده و همراه آنان به تحقیق و پژوهش و آموزش پرداخته است، آفرین گفتم.ادامه ی مطلب
حلال و نقش دانشگاهها
پس از گذشت حدود چهار ماه از انتشار مجموعه مقالات «حلال، نشان برین» در روزنامه اطلاعات به قلم دکتر عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه حلال جهانی، ایشان در سیزدهمین قسمت به نقش حضورعلمی دانشگاه های کشور در موضوع حلال اشاره نمودند.ادامه ی مطلب
تفاهم نامه با دانشگاه الزهرا در موضوع تحقیقات حلال
به گزارش روابط عمومی موسسه حلال جهانی٬ در پی علاقمندی دانشگاه الزهرا که از مراکز فعال علمی در زمینه «سلامت غذایی» است برای حضور در تحقیقات حلال٬ تفاهم نامه ای فیما بین این دانشگاه و موسسه حلال جهانی منعقد گردید. ادامه ی مطلب
حلال، نشان برین (قسمت چهاردهم)
حلال و مناطق آزاد تجاری- صنعتی : مناطق آزاد تجاری - صنعتی یکی از ساز و کارهای مهم رونق اقتصادی در کشورهائی همچون کشور ماست و سالیانی است که این مناطق تعیین و ایجاد شده و برای آنها برنامه هائی هم تنظیم شده است. این مناطق به شکل متمرکز توسط مدیر عامل و هیات مدیره اداره می شوند و قوانین دست و پا گیر سایر مناطق کشور را ندارند و از اختیارات زیادی هم برخوردارند که می توانند به رونق اقتصادی و حل بعضی گره های موجود در تجارت و صنعت کمک کنند. ادامه ی مطلب
حلال و مناطق آزاد تجاری- صنعتی
روزنامه اطلاعات ستونی را به مجموعه مقالات دکتر عبدالحسین فخاری در موضوع حلال اختصاص داده است. یکشنبه هر هفته با موضوعاتی متنوع در این زمینه و هدف توسعه روز افزون بازار محصولات حلال، رفع چالش های آن، پاسخ به نیاز های علمی و پژوهشی این بازار دید وسیعی را برای علاقمندان در این زمینه ایجاد می کند.ادامه ی مطلب
بازدید میهمانان همایش حلال از زرماکارون
با هماهنگی موسسه حلال جهانی٬ میهمانان همایش تجاری سازی صنعت حلال که از سوی دفتر فناوری کشورهای حاشیه اقیانوس هند در تهران برگزار شد از گروه صنعتی زر ماکارون بازدید کردند.ادامه ی مطلب
حلال، نشان برین (قسمت پانزدهم)
تاریخچه ای از همایش های حلال : شاید بتوان گفت نخستین همایش های حلال به همت مسلمانان تایلند در بانکوک برگزار شد. مسلمانان تایلند شاید ده درصد جمعیت این کشور را تشکیل می دهند اما بسیار فعال و در تهیه غذای حلال پیشرو هستند.ادامه ی مطلب
حلال، نشان برین (قسمت شانزدهم)
حلال و شرکت های چند ملیتی : بازار حلال آنچنان پر جاذبه است که شرکت های چند ملیتی را به سوی خود کشاند و مدیران این شرکت ها که ابتدا در نصب برند حلال روی محصولات خود مقاومت می کردند، مجبور به پذیرش ویژگی های آن شدند. ادامه ی مطلب
حلال و شرکت های چند ملیتی
شانزدهمین شماره از سلسله یادداشت های "حلال، نشان برین" به قلم دکتر عبدالحسین فخاری با عنوان «حلال و شرکت های چند ملیتی» در روز دوشنبه ۳۱ شهریورماه در روزنامه اطلاعات به چاپ رسید.ادامه ی مطلب
حلال٬ نشان برین (قسمت هفدهم)
نقش جشنواره ها در گسترش فرهنگ حلال : جشنواره ها فرصتی است که بسیاری از فرهنگ آفرینان از آن برای توسعه فرهنگی بهره برده و می برند. حضور خانواده ها و اقشار مختلف مردم در این مراسم٬ این امکان را به برگزار کنندگان می دهند که با برنامه های متنوع در فضایی شاد٬ مفاهیم فرهنگی را به مخاطبان منتقل کنند. ادامه ی مطلب
یادداشت
تاریخ و اوقات شرعی
پیوند ها