rss feed search icon rss feed rss feed
«محصول حلال سال» در نمایشگاه مسکو معرفی می‌شود **** مراجعه ورزشکاران ایرانی به رستوران های غیر حلال **** "حلال جهانی" تنها لوگوی معتبر حلال برای صادرات به دبی **** برگزاری دوازدهمین نشست هیات مدیره اسمیک **** تحقق اقتصاد مقاومتی با توسعه گردشگری حلال **** حلال جهاني در كره جنوبي **** مالزی از سفر گردشگران ایرانی چقدر درآمد داشت؟ **** محصولات دارویی حلال اسپانیا در راه ایران **** همایش حلال در رسانه، فرهنگ و هنر برگزار می شود **** ۱۰ مصوبه اصلی کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار در سال ۹۴ تشریح شد **** سود بانکی مصداق ربا است **** موسسه جهانی حلال (اتاق بازرگانی) فاقد مجوز است **** حلال جهانی در روزنامه اقتصاد نمایشگاه **** پایان دوره های آموزشی حلال در کره با اهداء گواهینامه **** سال ٢٠١٦ سال گردشگری ايران **** تلاش چین برای تصویب قانون ترویج مواد غذایی حلال **** حلال جهانی در نمایشگاه آی فود مشهد **** سازمان استاندارد تنها مرجع رسمی اعطای نشان استاندارد حلال در کشور است **** اسلام در ژاپن؛ از مسلمان شدن اولین شهروند تا افزایش جمعیت... **** نشست مطبوعاتی حلال جهانی در کره جنوبی **** لزوم ارائه آموزش‌های لازم در زمینه گردشگری حلال **** بزرگداشت روز جهانی حلال **** موافقت هيات دولت با تشکیل «شورای سیاستگذاری و راهبری حلال» **** اهميت مكمل هاي غذايي **** تاکنون 1500 شرکت داخلی نشان تجاری حلال دریافت کرده‌اند **** نخستین نمایشگاه بین المللی محصولات پروتئینی حلال در کشور **** حضور حلال جهانی در نمایشگاه مطبوعات و رسانه **** هفتمین همایش بین‌المللی محصولات حلال در بروکسل **** تعامل با کشورهای مسلمان برای توسعه گردشگری حلال **** بانک های ربوی در حال جنگ با ما هستند **** برگزاری نمایشگاه بزرگ بین المللی گلفود 2016 **** حلال جهانی در همایش ملی صادرات دام،طیور و آبزیان **** ایده «حلال در رسانه، فرهنگ و هنر» برای اولین بار در جهان مطرح شد **** چرخ صنعت غذا با صادرات غذای حلال ، تندتر می چرخد **** حلال جهانی در نمایشگاه آگروفود **** ‎همكاري ايران و فرانسه در موضوع آبزيان **** شماره جديد "حلال نشان برين" **** همایش و نمایشگاه حلال در تایلند **** تعامل با کشورهای مسلمان برای توسعه گردشگری حلال **** مالزی، شاهراه ورود به دنیای تجارت محصولات و مواد غذایی حلال **** رونمایی از ویرایش جدید هزاره حلال در آگروفود **** حلال جهاني در نمايشگاه شيريني و شكلات ****
google plus halal press linked in halal press twitter halal press facebook halal press
خبر هفته
شماره جديد "حلال نشان برين" شماره دوم و سوم"حلال نشان برين" فصلنامه اجتماعي فرهنگي موسسه بين المللي حلال جهاني منتشر شد.
خبر نامه
جهت دریافت آخرین اخبار ایمیل خود را وارد فرمایید:

موسسه حلال جهانی
لیست اخبار
حلال، نشان برین (قسمت دهم)

حلال، نشان برین (قسمت دهم)

تحولات جدید در حلال جهانی : در آئین بزرگداشت روز جهانی حلال، از سه رویداد مهم رونمایی شد که هر کدام در حوزه حلال کشور یک تحول مهم محسوب می شوند.ادامه ی مطلب
تحولات جدید در حلال جهانی

تحولات جدید در حلال جهانی

روزنامه اطلاعات در دهمین قسمت از مجموعه «حلال، نشان برین» که هر هفته به قلم دکتر عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه حلال جهانی، منتشر می شود، از افتتاح رسمی خبرگزاری حلال تنها پایگاه اطلاع رسانی اخبار حلال دز سراسر جهان، رونمایی از نخستین APP حلال کشور و نیز در آخر انتشار کتاب ” هزاره حلال” خبر دادند.ادامه ی مطلب
آیین افتتاح دفتر نمایندگی حلال جهانی در خراسان

آیین افتتاح دفتر نمایندگی حلال جهانی در خراسان

طی مراسم ویژه با حضور نمایندگان رسانه ها و خبرگزاری ها٬ روز چهارشنبه بیست و دوم مرداد ماه٬ دفتر نمایندگی حلال جهانی در خراسان رضوی افتتاح شد.ادامه ی مطلب
حلال، نشان برین (قسمت یازدهم)

حلال، نشان برین (قسمت یازدهم)

توسعه دامنه حلال به ورزش ها: امروزه، ورزش ها بخشی جدا نشدنی از زندگی انسان ها محسوب می شوند و به لحاظ تامین ورزیدگی و سلامتی روحی و روانی و کسب افتخار و اعلام حضور در مسابقات محلی، ملی و بین المللی ، بخشی تفکیک ناپذیر از برنامه های هر کشوری شده اند.ادامه ی مطلب
توسعه دامنه حلال به ورزش‌ها

توسعه دامنه حلال به ورزش‌ها

روزنامه اطلاعات در یازدهمین قسمت از مجموعه «حلال، نشان برین» به قلم دکتر عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه حلال جهانی، به اهمیت ارائه خدمات حلال به ویژه غذای حلال برای ورزشکاران اعزامی به کشور های خارجی اشاره نمودند.ادامه ی مطلب
کتاب هزاره حلال

کتاب هزاره حلال

در پاسخ به استقبال علاقمندان، نسخه دیجیتال اطلاعات شرکت های دارنده ی نشان حلال جهانی روی سایت موسسه حلال جهانی قرار گرفت.ادامه ی مطلب
اعتراض به انجمن صنفی حلال

اعتراض به انجمن صنفی حلال

انجمن صنفی تولید و ترویج حلال بدون اطلاع همه اعضای دارنده گواهی حلال، جلسه مجمع عمومی فوق العاده ای در روز چهارشنبه 29 مرداد ماه در محل اتاق بازرگانی برای تجدید انتخابات معین نموده است.ادامه ی مطلب
مصاحبه خبرنگار اشپیگل با دبیرکل موسسه حلال جهانی

مصاحبه خبرنگار اشپیگل با دبیرکل موسسه حلال جهانی

خانم سوزان کولبی از هفته نامه معروف آلمانی اشپیگل با دو میلیون تیراژ، در موسسه حلال جهانی حضور یافت و مصاحبه ای اختصاصی با دبیرکل این موسسه انجام داد.ادامه ی مطلب
حلال، نشان برین (قسمت دوازدهم)

حلال، نشان برین (قسمت دوازدهم)

حلال در مُد، پوشاک و مصنوعات چرمی : این شاخه نیز در بر گیرنده اقتصاد بزرگی است که به طور وسیعی در همه جهان و همه کشور ها، ارقام بزرگی را به خود اختصاص داده است. ادامه ی مطلب
حلال در مُد، پوشاک و مصنوعات چرمی

حلال در مُد، پوشاک و مصنوعات چرمی

روزنامه اطلاعات در دوازدهمین قسمت از مجموعه «حلال، نشان برین» به قلم دکتر عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه حلال جهانی، به چگونگی تشخیص پاکی و حلیت چرم و چالش هایی که در مسیر واردات آن وجود دارد اشاره نمودند.ادامه ی مطلب
حلال، نشان برین (قسمت سیزدهم)

حلال، نشان برین (قسمت سیزدهم)

حلال و نقش دانشگاه ها: حدود پنج سال پیش که به دعوت پروفسور «یعقوب چه مان» رئیس انستیتو تحقیقات حلال دانشگاه ( UPM) مالزی از این مرکز بازدید کردم، به همت و پشتکار این استاد که نخستین دانشکده تحقیقات حلال را در کشورش راه اندازی و دانشجویانی علاقمند را در رشته کارشناسی حلال جذب کرده و همراه آنان به تحقیق و پژوهش و آموزش پرداخته است، آفرین گفتم.ادامه ی مطلب
حلال و نقش دانشگاه‌ها

حلال و نقش دانشگاه‌ها

پس از گذشت حدود چهار ماه از انتشار مجموعه مقالات «حلال، نشان برین» در روزنامه اطلاعات به قلم دکتر عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه حلال جهانی، ایشان در سیزدهمین قسمت به نقش حضورعلمی دانشگاه های کشور در موضوع حلال اشاره نمودند.ادامه ی مطلب
تفاهم نامه با دانشگاه الزهرا در موضوع تحقیقات حلال

تفاهم نامه با دانشگاه الزهرا در موضوع تحقیقات حلال

به گزارش روابط عمومی موسسه حلال جهانی٬ در پی علاقمندی دانشگاه الزهرا که از مراکز فعال علمی در زمینه «سلامت غذایی» است برای حضور در تحقیقات حلال٬ تفاهم نامه ای فیما بین این دانشگاه و موسسه حلال جهانی منعقد گردید. ادامه ی مطلب
حلال، نشان برین (قسمت چهاردهم)

حلال، نشان برین (قسمت چهاردهم)

حلال و مناطق آزاد تجاری- صنعتی : مناطق آزاد تجاری - صنعتی یکی از ساز و کارهای مهم رونق اقتصادی در کشورهائی همچون کشور ماست و سالیانی است که این مناطق تعیین و ایجاد شده و برای آنها برنامه هائی هم تنظیم شده است. این مناطق به شکل متمرکز توسط مدیر عامل و هیات مدیره اداره می شوند و قوانین دست و پا گیر سایر مناطق کشور را ندارند و از اختیارات زیادی هم برخوردارند که می توانند به رونق اقتصادی و حل بعضی گره های موجود در تجارت و صنعت کمک کنند. ادامه ی مطلب
حلال و مناطق آزاد تجاری- صنعتی

حلال و مناطق آزاد تجاری- صنعتی

روزنامه اطلاعات ستونی را به مجموعه مقالات دکتر عبدالحسین فخاری در موضوع حلال اختصاص داده است. یکشنبه هر هفته با موضوعاتی متنوع در این زمینه و هدف توسعه روز افزون بازار محصولات حلال، رفع چالش های آن، پاسخ به نیاز های علمی و پژوهشی این بازار دید وسیعی را برای علاقمندان در این زمینه ایجاد می کند.ادامه ی مطلب
بازدید میهمانان همایش حلال از زرماکارون

بازدید میهمانان همایش حلال از زرماکارون

با هماهنگی موسسه حلال جهانی٬ میهمانان همایش تجاری سازی صنعت حلال که از سوی دفتر فناوری کشورهای حاشیه اقیانوس هند در تهران برگزار شد از گروه صنعتی زر ماکارون بازدید کردند.ادامه ی مطلب
حلال، نشان برین (قسمت پانزدهم)

حلال، نشان برین (قسمت پانزدهم)

تاریخچه ای از همایش های حلال : شاید بتوان گفت نخستین همایش های حلال به همت مسلمانان تایلند در بانکوک برگزار شد. مسلمانان تایلند شاید ده درصد جمعیت این کشور را تشکیل می دهند اما بسیار فعال و در تهیه غذای حلال پیشرو هستند.ادامه ی مطلب
 حلال، نشان برین (قسمت شانزدهم)

حلال، نشان برین (قسمت شانزدهم)

حلال و شرکت های چند ملیتی : بازار حلال آنچنان پر جاذبه است که شرکت های چند ملیتی را به سوی خود کشاند و مدیران این شرکت ها که ابتدا در نصب برند حلال روی محصولات خود مقاومت می کردند، مجبور به پذیرش ویژگی های آن شدند. ادامه ی مطلب
حلال و شرکت های چند ملیتی

حلال و شرکت های چند ملیتی

شانزدهمین شماره از سلسله یادداشت های "حلال، نشان برین" به قلم دکتر عبدالحسین فخاری با عنوان «حلال و شرکت های چند ملیتی» در روز دوشنبه ۳۱ شهریورماه در روزنامه اطلاعات به چاپ رسید.ادامه ی مطلب
حلال٬ نشان برین (قسمت هفدهم)

حلال٬ نشان برین (قسمت هفدهم)

نقش جشنواره ها در گسترش فرهنگ حلال : جشنواره ها فرصتی است که بسیاری از فرهنگ آفرینان از آن برای توسعه فرهنگی بهره برده و می برند. حضور خانواده ها و اقشار مختلف مردم در این مراسم٬ این امکان را به برگزار کنندگان می دهند که با برنامه های متنوع در فضایی شاد٬ مفاهیم فرهنگی را به مخاطبان منتقل کنند. ادامه ی مطلب
 
  
1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   
 
  
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری حلال جهانی می باشد
طراحی و اجرا از گروه طرح و پردازش باتیس