خبر هفته
شماره جديد "حلال نشان برين" شماره دوم و سوم"حلال نشان برين" فصلنامه اجتماعي فرهنگي موسسه بين المللي حلال جهاني منتشر شد.
دریافت اپلیکیشن حلال
آرشیو اخبار
"هفدمین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات ایران"
دستوروزیر صنعت به اتاق بازرگانی برای عدم صدور نشان حلال
نوزدهمین نمایشگاه بین المللی "I Food"در تاریخ 3 الی 6 شهریور ماه سال 1397 در شهر مشهد برگزار می شود.
«بیست و پنجمین نمايشگاه بين المللی صنايع کشاورزی، مواد غذائی، ماشين آلات و صنايع وابسته ايران آگروفود 2018»
نمایشگاه بین المللی محصولات حلال روسیه 6 الی 8 اردیبهشت
نمایشگاه بین المللی حلال اکسپوی روسیه
در مسکو؛ کنفرانس مطبوعاتی با موضوع «حلال در صنعت هتلداری» برگزار شد
دعوت از صنايع غذايي برتر براي شركت رايگان در نمايشگاه هند
فواید هتلهای ویژه مسلمانان چرا \\\"حلال توریسم\\\" پولساز است
نمایشگاه مواد غذایی و ماشین آلات وابسته شیراز 96 بیستمین دوره، در تاریخ 24 الی 27 بهمن ماه 96 برگزار می شود.
خبر نامه
جهت دریافت آخرین اخبار ایمیل خود را
وارد فرمایید:
آموزش
گفتگو
لیست اخبار
حلال، نشان برین (قسمت سوم)
تدوین استانداردهای جدید حلال : در دو شماره گذشته، به اختصار در موضوع سابقه و اهمیت "نشان حلال" بر محصولات حلال و حجم بزرگ این بازار و تلاش همه کشورها برای بدست آوردن سهمی از این بازار سخن گفته شد. در این بخش در نظر دارم که به نقش استانداردهای جدید حلال در توسعه این بازار نکاتی را عرض نمایم.ادامه ی مطلب
تدوین استاندارد های جدید حلال
اخیرا روزنامه اطلاعات ستونی را به بخش «حلال» در کشور اختصاص داده و یادداشت هایی را به قلم دکتر عبدالحسین فخاری، دبیرکل سازمان حلال جهانی منتشر می کند. در سومین قسمت از این یادداشت های دنباله دار، دکتر فخاری به نقش استاندارهای حلال در کشور و اهمیت تدوین استاندارد واحد در این بخش سخن گفته اند. ادامه ی مطلب
ابتکار پاکستان در صادرات محصولات گوشتی حلال
شرکت مدیریت و توسعه شهرک صنعتی فیصل آباد در پاکستان، (FIEDMC) اعلام کرده است که می خواهد در این شهرک صنعتی، منطقه حلال ایجاد کند. در این طرح، گوشت تازه ذبح شده حلال، ظرف تنها یک تا دو روز، به بازار هدف در کشورهای دیگر می رسد.ادامه ی مطلب
حلال٬ نشان برین (قسمت چهارم)
یک روز در سال برای "حلال" : نامگذاری روزها چه در سطح بین المللی یا ملی به منظور تاکید، ترویج، فرهنگ آفرینی یا توسعه فرهنگی، یادآوری و ایجاد رفتارهای نمادین و تقدیر از فعالان عرصه مربوط به آن روز است. در کشور ما، روزهایی چون «روز معلم»، «روز کارگر»، «روز مادر»، روز جهانی مستضعفین (روز نیمه شعبان)، «روز محیط زیست»، «روزصنایع دستی» و ده ها عنوان دیگر، بزرگ داشته می شود.ادامه ی مطلب
یک روز در سال برای "حلال"
در چهارمین یادداشت دکتر عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه حلال جهانی، در روزنامه اطلاعات، ایشان درباره لزوم نام گذاری یک روز در کشور به عنوان «روز حلال» قلم زده اند. ادامه ی مطلب
درخواست قرآن و غذای حلال در ماه مبارک رمضان
سربازان مسلمان ارتش اوکراین، از ارتش این کشور خواسته اند در ماه مبارک رمضان، قرآن و غذای حلال در اختیار آنها قرار دهد. ادامه ی مطلب
حلال، نشان برین (قسمت پنجم)
حلال و مسئولیت خانواده ها: در نظام آموزشی، برای خانواده ها در فرآیند تعلیم و تربیت، مسئولیت ها و نقش هایی تعیین شده و بر این اساس از آنان تکالیفی خواسته اند. ادامه ی مطلب
حلال و مسئولیت خانواده ها
روزنامه اطلاعات روز دوشنبه ۱۶ تیر ماه قسمت پنجم از مجموعه یادداشت های حلال را به قلم دکتر عبدالحسین فخاری منتشر کرده است. ادامه ی مطلب
سهم 200 میلیارد دلاری ایران از بازارهای حلال مزیت اقتصادی است
در حالی که غذای حلال یکی از مزیتهای اقتصادی کشور است و ایران با داشتن 99 درصد جمعیت مسلمان میتواند حداقل سهم 10 درصدی از گردش مالی غذای حلال معادل 200 میلیارد دلار را از آن خود کند، این مزیت اقتصادی در کشور دیده نشده است.ادامه ی مطلب
حلال، نشان برین (قسمت ششم)
انتظارات از روز جهانی حلال : امسال برای نخستین بار در کشور، از روز جهانی «حلال» تقدیر می شود. قرار است در مراسمی در برج میلاد که میزبان «جشنواره رمضان» است، در روز هفدهم رمضان (سه شنبه ۲۴ تیرماه ۱۳۹۳)، (۱۵ جولای ۲۰۱۴)، این روز گرامی داشته شود. سوال این است که از این نامگذاری و گرامیداشت چه انتظاراتی باید داشت یا چه اهدافی را باید دنبال کرد تا این نامگذاری، نتیجه مطلوب خود را داشته باشد. ادامه ی مطلب
انتظارات از روز جهانی حلال
روزنامه اطلاعات روز دوشنبه ۲۳ تیر ماه قسمت ششم از مجموعه یادداشت های حلال را به قلم دکتر عبدالحسین فخاری منتشر کرده است.ادامه ی مطلب
تشکر آیت الله جعفر سبحانی از اقدام موسسه حلال جهانی در برگزاری «روز جهانی حلال»
24 تیر 1393، برج میلاد تهران شاهد برگزاری همایش روز جهانی حلال بود که برای اولین بار در ایران به ابتکار موسسه حلال جهانی برگزار شد. ادامه ی مطلب
افزایش ۲/۰۷ درصدی بازار غذای حلال اروپا در چهار سال آینده
تحقیقی که در اروپا انجام شده، نشان می دهد تا چهار سال آینده، حدود ۲/۰۶ درصد بر حجم تجارت حلال افزوده می شود.ادامه ی مطلب
نماهنگ (تیزر) حلال، رونمایی شد
نخستین تیزر حلال ( با استفاده از موشن های نوشتاری و تصویری) به زبان فارسی که به معرفی حلال جهانی پرداخته است توسط موسسه حلال جهانی تولید شده است. برای دانلود کردن آن می توانید به سایت حلال جهانی یا سایت خبرگزاری حلال مراجعه فرمایید. ادامه ی مطلب
حلال٬ نشان برین (قسمت هفتم)
خاطراتی از تدوین استاندارد جهانی حلال : آنچه در اکتبر ۲۰۱۰ در استانبول ترکیه به عنوان «استاندارد غذای حلال» به امضای نمایندگان کشورهای اسلامی رسید، حاصل یک تلاش حدود سه ساله کارگروهی به نام SEGدر داخل مرکز اقتصادی سازمان همکاری های اسلامی به نام کومسک بود که از سوی این مرکز ماموریت داشت تا استاندارد مورد قبول همه مذاهب اسلامی در موضوع غذای حلال را تدوین کند . ادامه ی مطلب
خاطراتی از تدوین استاندارد جهانی حلال
روزنامه اطلاعات در هفتمین قسمت از مجموعه «حلال، نشان برین» که هر هفته به قلم دکتر عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه حلال جهانی، منتشر می شودادامه ی مطلب
حلال٬ نشان برین (قسمت هشتم)
گزارش برگزاری روز جهانی حلال : سرانجام پس از ماه ها برنامه ریزی و رایزنی با نهادهای مسئول و فعالان حوزه حلال، روز هفدهم رمضان فرا رسید و «روز جهانی حلال» برای نخستین بار در کشور، در مراسم باشکوهی در مرکز همایش های بین المللی برج میلاد تهران (که میزبان جشنواره رمضان بود) برگزار شد. این مراسم به همت موسسه حلال جهانی و مدیریت برج میلاد برگزار شدادامه ی مطلب
گزارش برگزاری روز جهانی حلال
روزنامه اطلاعات روز دوشنبه ۵ مرداد ماه قسمت هشتم از مجموعه یادداشت های حلال را به قلم دکتر عبدالحسین فخاری منتشر کرده است.ادامه ی مطلب
حلال٬ نشان برین (قسمت نهم)
آیة الله سبحانی از مراجع عظام٬ به مناسبت هفدهم رمضان روز جهانی حلال پیام کوتاه ولی پر مغزی را صادر فرمودند که شایسته دقت و تامل ویژه صاحبنظران است. اینکه یکی از مراجع عظام به برپایی و فرهنگ آفرینی روز جهانی حلال ارج نهاده و از همه دست اندرکاران حلال تشکر می نماید خود بیانگر اهمیت این حرکت است.ادامه ی مطلب
حلال و اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند
به دعوت رئیس مرکز منطقه ای علوم و انتقال فناوری اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند (IORA) دبیر کل موسسه حلال جهانی به عضویت کمیته علمی این نهاد انتخاب و در نشست این کمیته نقطه نظرات خود در مورد ایجاد سه کار گروه در موضوع راستی آزمایی محصولات حلال، جایگزینی مواد افزودنی حلال به جای غیر حلال در بعضی محصولات، شیوه تشخیص حلیت در مواد مخلوط حلال و حرام بیان نمود که مورد موافقت قرار گرفت. ادامه ی مطلب
یادداشت
تاریخ و اوقات شرعی
پیوند ها