rss feed search icon rss feed rss feed
«محصول حلال سال» در نمایشگاه مسکو معرفی می‌شود **** مراجعه ورزشکاران ایرانی به رستوران های غیر حلال **** "حلال جهانی" تنها لوگوی معتبر حلال برای صادرات به دبی **** برگزاری دوازدهمین نشست هیات مدیره اسمیک **** تحقق اقتصاد مقاومتی با توسعه گردشگری حلال **** حلال جهاني در كره جنوبي **** مالزی از سفر گردشگران ایرانی چقدر درآمد داشت؟ **** محصولات دارویی حلال اسپانیا در راه ایران **** همایش حلال در رسانه، فرهنگ و هنر برگزار می شود **** ۱۰ مصوبه اصلی کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار در سال ۹۴ تشریح شد **** سود بانکی مصداق ربا است **** موسسه جهانی حلال (اتاق بازرگانی) فاقد مجوز است **** حلال جهانی در روزنامه اقتصاد نمایشگاه **** پایان دوره های آموزشی حلال در کره با اهداء گواهینامه **** سال ٢٠١٦ سال گردشگری ايران **** تلاش چین برای تصویب قانون ترویج مواد غذایی حلال **** حلال جهانی در نمایشگاه آی فود مشهد **** سازمان استاندارد تنها مرجع رسمی اعطای نشان استاندارد حلال در کشور است **** اسلام در ژاپن؛ از مسلمان شدن اولین شهروند تا افزایش جمعیت... **** نشست مطبوعاتی حلال جهانی در کره جنوبی **** لزوم ارائه آموزش‌های لازم در زمینه گردشگری حلال **** بزرگداشت روز جهانی حلال **** موافقت هيات دولت با تشکیل «شورای سیاستگذاری و راهبری حلال» **** اهميت مكمل هاي غذايي **** تاکنون 1500 شرکت داخلی نشان تجاری حلال دریافت کرده‌اند **** نخستین نمایشگاه بین المللی محصولات پروتئینی حلال در کشور **** حضور حلال جهانی در نمایشگاه مطبوعات و رسانه **** هفتمین همایش بین‌المللی محصولات حلال در بروکسل **** تعامل با کشورهای مسلمان برای توسعه گردشگری حلال **** بانک های ربوی در حال جنگ با ما هستند **** برگزاری نمایشگاه بزرگ بین المللی گلفود 2016 **** حلال جهانی در همایش ملی صادرات دام،طیور و آبزیان **** ایده «حلال در رسانه، فرهنگ و هنر» برای اولین بار در جهان مطرح شد **** چرخ صنعت غذا با صادرات غذای حلال ، تندتر می چرخد **** حلال جهانی در نمایشگاه آگروفود **** ‎همكاري ايران و فرانسه در موضوع آبزيان **** شماره جديد "حلال نشان برين" **** همایش و نمایشگاه حلال در تایلند **** تعامل با کشورهای مسلمان برای توسعه گردشگری حلال **** مالزی، شاهراه ورود به دنیای تجارت محصولات و مواد غذایی حلال **** رونمایی از ویرایش جدید هزاره حلال در آگروفود **** حلال جهاني در نمايشگاه شيريني و شكلات ****
google plus halal press linked in halal press twitter halal press facebook halal press
خبر هفته
شماره جديد "حلال نشان برين" شماره دوم و سوم"حلال نشان برين" فصلنامه اجتماعي فرهنگي موسسه بين المللي حلال جهاني منتشر شد.
خبر نامه
جهت دریافت آخرین اخبار ایمیل خود را وارد فرمایید:

موسسه حلال جهانی
چهار شنبه 17 آبان ماه 1396 ساعت 16:13

طراحی نرم افزار کاربردی «تشخیص حلال» در مالزی

 به گزارش رهیافتگان (پایگاه جامع مبلغین و تازه مسلمانان )  به نقل از salaamgateway، نرم افزار کاربردی تلفن همراه به منظور تعیین وضعیت گواهینامه حلال محصولات ارائه شده به بازار  توسط یک شرکت مالزیایی ساخته شد.

یکی از مشکلات بسیاری از مسلمانان به ویژه مسلمانانی که در کشورهای غربی و غیراسلامی زندگی می‌کنند، مطمئن شدن از وضعیت محصولاتی است که به عنوان کالاهای «حلال» به آن‌ها ارائه می‌شوند. به همین منظور نیز یک شرکت در مالزی نرم افزار کاربردی ویژه‌ای را طراحی کرده که به مسلمانان در تعیین حلال بودن محصولات یاری می‌رساند.

آمنه شعاری متخصص رایانه در شرکت بازرگانی سرونایی با همکاری بخش سازمان اسلامی مالزی «جکیم» اقدام به ایجاد نرم افزار «تشخیص حلال» کرده است. این نرم افزار کاربردی به مشتریان و خریداران  مسلمان کمک می‌کند که  تنها از با استفاده از اسکن بارکد محصولات و کالاها با گوشی همراه هوشمند، از وضعیت حلال بودن آن‌ها آگاه شوند.

* اطلاعات محصولات حلال در سرتاسر دنیا از ۶۶ نهاد گواهینامه حلال از ۴۰ کشور مختلف

این برنامه که در ماه می امسال راه اندازی شده نخستین برنامه کاربردی «تشخیص حلال» مورد تایید گواهینامه‌های حلال مالزی بوده و اطلاعات وسیعی درباره محصولات حلال در سرتاسر دنیا از ۶۶ نهاد گواهینامه حلال از ۴۰ کشور مختلف را دارا می‌باشد.

این برنامه همچنین به مصرف کنندگان اجازه می‌دهد تا محصولات و کالاهای حلال  را براساس نام محصول، نام تجاری، شرکت و کشور جستجو کنند.

آمنه درباره نرم افزار مربوطه می‌گوید: مردم معمولا گوشی‌های همراه خود را همه جا با خود می‌برند و داشتن این نرم افزار کاربردی روی تلفن همراه هوشمند به ویژه هنگام خرید در فروشگاه های زنجیره‌ای و سوپرمارکت‌ها بسیار کارآمد است.

وی افزود: تشخیص وضعیت حلال نخستین مرحله فعالیت‌های ما بوده و ما هدف بزرگتری در نظر داریم. هدف اصلی این است که به دست اندرکاران تجارت حلال کمک کنیم به بازار بزرگتری دسترسی داشته باشند و محصولات‌شان را در فضای شفاف تری توزیع کنند. به علاوه امنیت غذایی محصولات نیز بسیار مهم است.

* برخی کالاهای حلال به علت نداشتن بارکد در سطح محلی باقی مانده اند

گفته می‌شود در حال حاضر بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده کالاهای حلال به دلیل نداشتن سیستم بارکد قادر به نفوذ به بازارهای اروپایی نیستند و به همین دلیل نیز در سطح محلی باقی می‌مانند. سازندگان نرم افزار بر این باور هستند که صاحبان تجارت حلال با دیجیتالی کردن سیستم توزیع می‌توانند نقش به سزایی در بازار بین المللی ایفاء کنند. گفته می‌شود بازار حلال جهانی در حال حاضر ۲٫۳ تریلیون دلار آمریکا تخمین زده می‌شود که تمامی بخش‌های غذایی و غیرغذایی را شامل می‌شود.


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری حلال جهانی می باشد
طراحی و اجرا از گروه طرح و پردازش باتیس