"هفدمین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات ایران"
دستوروزیر صنعت به اتاق بازرگانی برای عدم صدور نشان حلال
نوزدهمین نمایشگاه بین المللی "I Food"در تاریخ 3 الی 6 شهریور ماه سال 1397 در شهر مشهد برگزار می شود.
«بیست و پنجمین نمايشگاه بين المللی صنايع کشاورزی، مواد غذائی، ماشين آلات و صنايع وابسته ايران آگروفود 2018»
نمایشگاه بین المللی محصولات حلال روسیه 6 الی 8 اردیبهشت
نمایشگاه بین المللی حلال اکسپوی روسیه
در مسکو؛ کنفرانس مطبوعاتی با موضوع «حلال در صنعت هتلداری» برگزار شد
دعوت از صنايع غذايي برتر براي شركت رايگان در نمايشگاه هند
فواید هتلهای ویژه مسلمانان چرا \\\"حلال توریسم\\\" پولساز است
نمایشگاه مواد غذایی و ماشین آلات وابسته شیراز 96 بیستمین دوره، در تاریخ 24 الی 27 بهمن ماه 96 برگزار می شود.
آلمان به زودی بزرگترین جامعه مسلمانان اروپا را خواهد داشت
خبرگزاری آلمان روز چهارشنبه (۱۳ژانویه/۲۳دی)، نتیجه تحقیق بنیاد مطالعاتی-آموزشی کنراد آدناوئر در باره پیامدهای ورود آوارگان و پناهجویان به این کشور را منتشر کرد. در این پژوهش آمده که آلمان در آینده نزدیک به بزرگترین جامعه مسلمانان در اتحادیه اروپا مبدل میشود.
تا کنون، فرانسه با حدود ۱۰درصد، بیشترین میزان جمعیت مسلمان را در بین کشورهای اروپایی داشته است. در تحقیق بنیاد آدناوئر آمده که در جریان ورود پناهجویان به اروپا، به تعداد مسلمانان حاضر در آلمان که در سالهای گذشته حدود چهار میلیون نفر بود، یک میلیون نفر افزوده شده است. در سند این بنیاد که به حزب دمکرات مسیحی آلمان نزدیک است، قید شده که چنین افزایشی به مراتب از پیشبینیهای قبلی بیشتر است.
در پژوهشی که اداره فدرال مهاجرت و پناهجویی در سال ۲۰۰۹انجام داده بود، سهم مسلمانان در کل جمعیت آلمان برابر با ۵درصد بود. پیشبینی میشد که این سهم در سال ۲۰۳۰به ۷درصد برسد.
در تحقیق بنیاد آدناوئر، برآورد شده که ترکیب مسلمانان در آلمان نیز به زودی تغییر خواهد کرد. در این ارزیابی آمده که از این پس اسلام در آلمان کمتر با ترکها و ترکیه شناخته خواهد شد و بیشتر چهره عربی آن بارز میشود. در توضیح این برآورد اشاره شده که بخش اعظم ۱/۱میلیون پناهجویی که در سال ۲۰۱۵به آلمان آمدهاند، از کشورهای سوریه، عراق و افغانستان هستند.
مطابق آمارهای رسمی، تا کنون ۶۳درصد مسلمانانی که در آلمان زندگی میکنند، ترک بودهاند. بنیاد آدناوئر تاکید میکند که با موج ورود عراقیها، سوریها و افغانها، ترکیب اسلام در این کشور ناهمگنتر و متنوعتر خواهد شد.
چنین پیامدی این پرسش را پیش میکشد که مسلمانان عربتبار در آینده چگونه خود را متشکل و سازماندهی خواهند کرد و این امر روی نفوذ انجمنها و کانونهای مسلمانان آلمان که تا کنون در دست ترکها بوده چه اثری خواهد گذاشت.
نتیجه این تحقیق در حالی منتشر میشود که پس از ماجرای تعرضات جنسی شب سال نو به زنان در کلن، محافل سیاسی و رسانهای آلمان سرگرم بحث در باره تضادهای فرهنگی مهاجران، به ویژه مردان مهاجر مسلمان با جامعه میزبان هستند. آلیس شوارتسر، یکی از فعالان پرسابقه فمینیست در آلمان گفته مردانی که در شب ژانویه به زنان در کلن تعرض کردهاند، در قلب اروپا بازی جنگ میکنند. به باور او، این حادثه "میوههای یک همپیوندی ناکام" است.