"هفدمین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات ایران"
دستوروزیر صنعت به اتاق بازرگانی برای عدم صدور نشان حلال
نوزدهمین نمایشگاه بین المللی "I Food"در تاریخ 3 الی 6 شهریور ماه سال 1397 در شهر مشهد برگزار می شود.
«بیست و پنجمین نمايشگاه بين المللی صنايع کشاورزی، مواد غذائی، ماشين آلات و صنايع وابسته ايران آگروفود 2018»
نمایشگاه بین المللی محصولات حلال روسیه 6 الی 8 اردیبهشت
نمایشگاه بین المللی حلال اکسپوی روسیه
در مسکو؛ کنفرانس مطبوعاتی با موضوع «حلال در صنعت هتلداری» برگزار شد
دعوت از صنايع غذايي برتر براي شركت رايگان در نمايشگاه هند
فواید هتلهای ویژه مسلمانان چرا \\\"حلال توریسم\\\" پولساز است
نمایشگاه مواد غذایی و ماشین آلات وابسته شیراز 96 بیستمین دوره، در تاریخ 24 الی 27 بهمن ماه 96 برگزار می شود.
مقایسه ساختار پروتئینی گوشت حلال و غیرحلال توسط محققان دانشگاه تهران
از
آنجایی که از مهمترین عوامل تعیین کننده حلال بودن گوشت، نوع ذبح حیوان
است، مطالعاتی در این زمینه انجام شده است که نشان میدهد روشهای مختلف
کشتار روی کیفیت و ترکیبات بیوشیمیایی گوشت و خواص فیزیکی مثل رنگ گوشت و
همچنین خواص میکروبی آن، پس از مرگ حیوان تأثیرگذار است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران طی مطالعات طیفسنجی اعلام کردند پروتئین میوگلوبین که یک پروتئین بافت ماهیچهای است تحت کشتار حلال ساختار فشردهتری نسبت به میوگلوبین غیرحلال دارد و رادیکالهای فعال اکسیژن تولید شده هنگام اندرکنش میوگلوبین غیرحلال با ماده تخریب کننده پروتئین، بیشتر است.
بنا بر این گزارش، اعمال شرایط گوارشی بر دو پروتئین نشان داد نمونه حلال هضم راحتتری نسبت به نوع غیرحلال داشته است. تأثیر حرارت بر میوگلوبین غیرحلال منجر به تجمعات بیشتری در آن میشود که هم راستا با اکسایش بیشتر این نمونه، باعث اختلال در عملکرد آنزیمهای گوارشی بر هیدرولیز پروتئین میشود.
بر اساس این مطالعات دستگاه سنجش بافت نیز نشان میدهد بافت غیرحلال هنگام جویدن سختی و مقاومت بیشتری نسبت به بافت ماهیچهای حلال دارد. خاصیت افزایش رادیکالهای فعال اکسیژن در میوگلوبین غیرحلال میتواند در عوارض و پیچیدگیهای بیماری دیابت نقش ایفا کند.
این پژوهش توسط الناز حسینی، دانشجوی کارشناسی ارشد در رشته بیوفیزیک با راهنمایی دکتر علی اکبر موسوی موحدی در مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران انجام شد.
لازم
به ذکر است که مصرف محصولات حلال طی سالهای اخیر در سراسر جهان رشد صعودی
داشته و صنعت غذای حلال که عمدتاً بر فراوردههای گوشتی تمرکز دارد، به یک
صنعت پردرآمد تبدیل شده است.