rss feed search icon rss feed rss feed
«محصول حلال سال» در نمایشگاه مسکو معرفی می‌شود **** مراجعه ورزشکاران ایرانی به رستوران های غیر حلال **** "حلال جهانی" تنها لوگوی معتبر حلال برای صادرات به دبی **** برگزاری دوازدهمین نشست هیات مدیره اسمیک **** تحقق اقتصاد مقاومتی با توسعه گردشگری حلال **** حلال جهاني در كره جنوبي **** مالزی از سفر گردشگران ایرانی چقدر درآمد داشت؟ **** محصولات دارویی حلال اسپانیا در راه ایران **** همایش حلال در رسانه، فرهنگ و هنر برگزار می شود **** ۱۰ مصوبه اصلی کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار در سال ۹۴ تشریح شد **** سود بانکی مصداق ربا است **** موسسه جهانی حلال (اتاق بازرگانی) فاقد مجوز است **** حلال جهانی در روزنامه اقتصاد نمایشگاه **** پایان دوره های آموزشی حلال در کره با اهداء گواهینامه **** سال ٢٠١٦ سال گردشگری ايران **** تلاش چین برای تصویب قانون ترویج مواد غذایی حلال **** حلال جهانی در نمایشگاه آی فود مشهد **** سازمان استاندارد تنها مرجع رسمی اعطای نشان استاندارد حلال در کشور است **** اسلام در ژاپن؛ از مسلمان شدن اولین شهروند تا افزایش جمعیت... **** نشست مطبوعاتی حلال جهانی در کره جنوبی **** لزوم ارائه آموزش‌های لازم در زمینه گردشگری حلال **** بزرگداشت روز جهانی حلال **** موافقت هيات دولت با تشکیل «شورای سیاستگذاری و راهبری حلال» **** اهميت مكمل هاي غذايي **** تاکنون 1500 شرکت داخلی نشان تجاری حلال دریافت کرده‌اند **** نخستین نمایشگاه بین المللی محصولات پروتئینی حلال در کشور **** حضور حلال جهانی در نمایشگاه مطبوعات و رسانه **** هفتمین همایش بین‌المللی محصولات حلال در بروکسل **** تعامل با کشورهای مسلمان برای توسعه گردشگری حلال **** بانک های ربوی در حال جنگ با ما هستند **** برگزاری نمایشگاه بزرگ بین المللی گلفود 2016 **** حلال جهانی در همایش ملی صادرات دام،طیور و آبزیان **** ایده «حلال در رسانه، فرهنگ و هنر» برای اولین بار در جهان مطرح شد **** چرخ صنعت غذا با صادرات غذای حلال ، تندتر می چرخد **** حلال جهانی در نمایشگاه آگروفود **** ‎همكاري ايران و فرانسه در موضوع آبزيان **** شماره جديد "حلال نشان برين" **** همایش و نمایشگاه حلال در تایلند **** تعامل با کشورهای مسلمان برای توسعه گردشگری حلال **** مالزی، شاهراه ورود به دنیای تجارت محصولات و مواد غذایی حلال **** رونمایی از ویرایش جدید هزاره حلال در آگروفود **** حلال جهاني در نمايشگاه شيريني و شكلات ****
google plus halal press linked in halal press twitter halal press facebook halal press
خبر هفته
شماره جديد "حلال نشان برين" شماره دوم و سوم"حلال نشان برين" فصلنامه اجتماعي فرهنگي موسسه بين المللي حلال جهاني منتشر شد.
خبر نامه
جهت دریافت آخرین اخبار ایمیل خود را وارد فرمایید:

موسسه حلال جهانی
یک شنبه 3 شهريور ماه 1392 ساعت 15:31

نگاه دولتی اتاق را یک ویترین بی خاصیت می خواهد


از قدیم دو نگاه در مورد اتاق بازرگانی وجود داشته است، یک نگاه، نگاه دولتیان که به اتاق و بخش خصوصی اعتنایی نکنند و اتاق را تبدیل به یک ویترین بی خاصیت کنند و یک نگاه، نگاه فعالان اقتصادی بوده است که راه نجات اقتصاد را خروج از اقتصاد دولتی و فعال شدن اقتصاد توسط بخش خصوصی، ناظر بر اجرای سیاست های حاکم بر الحاقیه اصل 44 می شمرده اند.
در طول این سه دهه اتاق همیشه از نگاه اول آسیب خورده و همچنان آسیب می بیند اما از سویی عملکرد اتاق هم به این نگاه کمک کرده است. حضور افرادی از دولتیان در سیستم مدیریتی اتاق با همان نگاه دولتی به تضعیف نگاه دوم نمن کرده است. هنوز در سیستم اجرایی اتاق حضور کسانی ه یک عمر نگاه دولتی داشته اند و با مدل دولتی در وزارتخانه ها و سفارتخانه ها مشغول کار بوده اند مثلاً در دبیر کلی اتاق و معاونت بین الملل دیده می شود. هنوز تشکل ها ارج و بهایی ندارند و دید تشکلی در اتاق در میان این مدیران مهجور است.سیستم بورکراسی، تعطیلات زیاد، ساعات اداری کم از ثمرات این نحوه مدیریت است در حالیکه شنیده شده مثلاً اتاق استانبول در سه شیفت کاری و حتی روزهای تعطیل فعال است در اتاق بازرگانی ایران بعد از ساعت 2:30 بعدازظهر دیگر هیچ تماسی پاسخ داده نمی شود و پنجشنبه ها هم تعطیل است. اضافه کنید تعطیلی پنجشنبه و جمعه را به تعطیلی شنبه و یکشنبه در کشورهای دیگر تا ببینید تعطیلی 4 روز در هفته اتاق بازرگانی چه خدشه ای به ارتباط با بخش خصوصی فعال دنیا وارد می آورد. این همان تداوم نگاه دولتی به اتاق است. اما دولتیان در هشت سال گذشته با اتاق نا سازگار بوده  و حتی در جلسات شورای گفتگو هم حضور بسیار جدی نداشته اند و به نوعی خود را در تقابل با اتاق می دانند زیرا اتاق را در خط سیاسی ریاست مجلس می بینند و با آن زاویه دارند و این برای بخش خصوصی جز خصران به دنبال نداشته است. با توجه به تعریف اتاق به عنوان مشاور سه قوه، تعامل با قوه قضائیه هم علیرغم تلاش ها اثر چندانی نداشته است. ممنوع الخروج شدن انبو فعالان اقتصادی به بهانه بدهی به بانک ها حاصل این عدم تعامل است در حالیکه بسیاری از این ممنوع الخروج ها خود بابت پروژه هایی که برای دولت انجام می دهند و دولت بدهی خود را به آنها نمی دهد، توان پرداخت بدهی خود به بانک ها را نداشته اند.
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری حلال جهانی می باشد
طراحی و اجرا از گروه طرح و پردازش باتیس