rss feed search icon rss feed rss feed
«محصول حلال سال» در نمایشگاه مسکو معرفی می‌شود **** مراجعه ورزشکاران ایرانی به رستوران های غیر حلال **** "حلال جهانی" تنها لوگوی معتبر حلال برای صادرات به دبی **** برگزاری دوازدهمین نشست هیات مدیره اسمیک **** تحقق اقتصاد مقاومتی با توسعه گردشگری حلال **** حلال جهاني در كره جنوبي **** مالزی از سفر گردشگران ایرانی چقدر درآمد داشت؟ **** محصولات دارویی حلال اسپانیا در راه ایران **** همایش حلال در رسانه، فرهنگ و هنر برگزار می شود **** ۱۰ مصوبه اصلی کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار در سال ۹۴ تشریح شد **** سود بانکی مصداق ربا است **** موسسه جهانی حلال (اتاق بازرگانی) فاقد مجوز است **** حلال جهانی در روزنامه اقتصاد نمایشگاه **** پایان دوره های آموزشی حلال در کره با اهداء گواهینامه **** سال ٢٠١٦ سال گردشگری ايران **** تلاش چین برای تصویب قانون ترویج مواد غذایی حلال **** حلال جهانی در نمایشگاه آی فود مشهد **** سازمان استاندارد تنها مرجع رسمی اعطای نشان استاندارد حلال در کشور است **** اسلام در ژاپن؛ از مسلمان شدن اولین شهروند تا افزایش جمعیت... **** نشست مطبوعاتی حلال جهانی در کره جنوبی **** لزوم ارائه آموزش‌های لازم در زمینه گردشگری حلال **** بزرگداشت روز جهانی حلال **** موافقت هيات دولت با تشکیل «شورای سیاستگذاری و راهبری حلال» **** اهميت مكمل هاي غذايي **** تاکنون 1500 شرکت داخلی نشان تجاری حلال دریافت کرده‌اند **** نخستین نمایشگاه بین المللی محصولات پروتئینی حلال در کشور **** حضور حلال جهانی در نمایشگاه مطبوعات و رسانه **** هفتمین همایش بین‌المللی محصولات حلال در بروکسل **** تعامل با کشورهای مسلمان برای توسعه گردشگری حلال **** بانک های ربوی در حال جنگ با ما هستند **** برگزاری نمایشگاه بزرگ بین المللی گلفود 2016 **** حلال جهانی در همایش ملی صادرات دام،طیور و آبزیان **** ایده «حلال در رسانه، فرهنگ و هنر» برای اولین بار در جهان مطرح شد **** چرخ صنعت غذا با صادرات غذای حلال ، تندتر می چرخد **** حلال جهانی در نمایشگاه آگروفود **** ‎همكاري ايران و فرانسه در موضوع آبزيان **** شماره جديد "حلال نشان برين" **** همایش و نمایشگاه حلال در تایلند **** تعامل با کشورهای مسلمان برای توسعه گردشگری حلال **** مالزی، شاهراه ورود به دنیای تجارت محصولات و مواد غذایی حلال **** رونمایی از ویرایش جدید هزاره حلال در آگروفود **** حلال جهاني در نمايشگاه شيريني و شكلات ****
google plus halal press linked in halal press twitter halal press facebook halal press
خبر هفته
شماره جديد "حلال نشان برين" شماره دوم و سوم"حلال نشان برين" فصلنامه اجتماعي فرهنگي موسسه بين المللي حلال جهاني منتشر شد.
خبر نامه
جهت دریافت آخرین اخبار ایمیل خود را وارد فرمایید:

موسسه حلال جهانی
سه شنبه 31 فروردين ماه 1395 ساعت 13:17

اهميت مكمل هاي غذايي

تهران - ایرنا - قائم مقام مدیر كل داروی سازمان غذا و دارو گفت: مكمل ها جزو دارو به شمار نمی آیند و در فهرست دارویی ایران نیز قرار ندارند؛ بنابراین بدون نسخه تجویز می شوند.
دكتر مصطفی كریمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار سلامت ایرنا افزود: مكمل های غذایی در هیچ كشوری جزو فهرست دارویی نیستند زیرا این فرآورده ها فقط رژیم غذایی افراد را تكمیل می كنند و برعكس دارو به نسخه نیازی ندارند.
وی به تشریح دلایل قرار نداشتن مكمل ها در فهرست دارویی كشور پرداخت و افزود: هر فرآورده ای كه اثرات فارماكولوژیكی مشخصی دارد یعنی روی سیستم بدن اثر می گذارد و چگونگی تاثیر و عوارض آن شناخته شده است به عنوان دارو محسوب می شود و در فهرست دارویی كشور قرار می گیرد.
كریمی تاكید كرد: اثرات، عوارض و هزینه اثربخشی داروها باید مشخص باشد تا بتواند در فهرست دارویی كشور قرار گیرد.
قائم مقام مدیر كل داروی سازمان غذا و دارو با بیان اینكه مولفه های زیادی در ثبت یك دارو در فهرست دارویی كشور مورد بررسی قرار می گیرد، گفت: این مولفه ها در «شورای بررسی و تدوین داروی ایران» مصوب می شود و پس از آن در فهرست دارویی كشور قرار می گیرد.
كریمی درباره مكمل ها گفت: مكمل ها در حقیقت متشكل از موادی مانند ویتامین و گلوكزامین ها (نوعی مكمل خوراكی به اشكال مختلف قرص، كپسول و پودر) هستند كه به بهبود تغذیه كمك می كنند.
وی اضافه كرد: بطور مثال برخی افراد به علت رژیم های غذایی خود دچار كمبود ویتامین و ریزمغذی هایی می شوند كه آن را به صورت ویتامین ها و مواد معدنی اضافه می كنند و در قالب مكمل ها می توانند دریافت كنند.

**ایمنی مكمل ها استعلام می شود
شكوفه نیكفر، دبیر شورای بررسی و تدوین داروهای ایران در سازمان غذا و دارو نیز در عین حال به نكته ای اشاره كرد وآن ایمنی مكمل ها بود.
وی افزود: فقط در مورد مساله ایمنی مكمل ها از دبیرخانه شورای بررسی و تدوین داروها ایران، استعلام صورت می گیرد.
وی خاطرنشان كرد: با جلسات هماهنگی بین اداره كل مكمل ها و دبیرخانه شورای تدوین دارو، تصمیم گرفته می شود كه مواد مورد استفاده در مكمل ها و میزان آنها به چه صورت باشد و اگر این مكمل ها در زمره دارو قرارنگیرند مجوز دارند كه در اداره مكمل ها ثبت شوند.
نیكفر اظهار داشت: فهرست رسمی داروهای ایران در سایت سازمان غذا و دارو به نشانی FDA.GOV.IR نیز منتشر شده و آخرین تغییرات و اصلاحاتی كه در این فهرست صورت می گیرد قابل مشاهده است.
به گزارش ایرنا ، هم اكنون یكهزار و 200 مولكول دارویی ، سه هزار شكل دارویی و 6 هزار پروانه دارویی در فهرست دارویی كشور موجود است و سالانه پنج تا 6 قلم به مولكول های دارویی فهرست دارویی كشور اضافه می شود.
فارماكوپه‌ها كتاب‌های دارای فهرست كاملی از داروهای موجود در بازار هستند. در این كتاب ها اطلاعات دارویی، موارد مصرف، عوارض جانبی، نحوه نگهداری داروها و مواد اولیه، روش آنالیز مواد اولیه و جانبی مشتمل بر روش‌های فیزیكی و شیمیایی و استانداردهای مورد استفاده در داروسازی و صنایع غذایی درج شده است
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری حلال جهانی می باشد
طراحی و اجرا از گروه طرح و پردازش باتیس