rss feed search icon rss feed rss feed
«محصول حلال سال» در نمایشگاه مسکو معرفی می‌شود **** مراجعه ورزشکاران ایرانی به رستوران های غیر حلال **** "حلال جهانی" تنها لوگوی معتبر حلال برای صادرات به دبی **** برگزاری دوازدهمین نشست هیات مدیره اسمیک **** تحقق اقتصاد مقاومتی با توسعه گردشگری حلال **** حلال جهاني در كره جنوبي **** مالزی از سفر گردشگران ایرانی چقدر درآمد داشت؟ **** محصولات دارویی حلال اسپانیا در راه ایران **** همایش حلال در رسانه، فرهنگ و هنر برگزار می شود **** ۱۰ مصوبه اصلی کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار در سال ۹۴ تشریح شد **** سود بانکی مصداق ربا است **** موسسه جهانی حلال (اتاق بازرگانی) فاقد مجوز است **** حلال جهانی در روزنامه اقتصاد نمایشگاه **** پایان دوره های آموزشی حلال در کره با اهداء گواهینامه **** سال ٢٠١٦ سال گردشگری ايران **** تلاش چین برای تصویب قانون ترویج مواد غذایی حلال **** حلال جهانی در نمایشگاه آی فود مشهد **** سازمان استاندارد تنها مرجع رسمی اعطای نشان استاندارد حلال در کشور است **** اسلام در ژاپن؛ از مسلمان شدن اولین شهروند تا افزایش جمعیت... **** نشست مطبوعاتی حلال جهانی در کره جنوبی **** لزوم ارائه آموزش‌های لازم در زمینه گردشگری حلال **** بزرگداشت روز جهانی حلال **** موافقت هيات دولت با تشکیل «شورای سیاستگذاری و راهبری حلال» **** اهميت مكمل هاي غذايي **** تاکنون 1500 شرکت داخلی نشان تجاری حلال دریافت کرده‌اند **** نخستین نمایشگاه بین المللی محصولات پروتئینی حلال در کشور **** حضور حلال جهانی در نمایشگاه مطبوعات و رسانه **** هفتمین همایش بین‌المللی محصولات حلال در بروکسل **** تعامل با کشورهای مسلمان برای توسعه گردشگری حلال **** بانک های ربوی در حال جنگ با ما هستند **** برگزاری نمایشگاه بزرگ بین المللی گلفود 2016 **** حلال جهانی در همایش ملی صادرات دام،طیور و آبزیان **** ایده «حلال در رسانه، فرهنگ و هنر» برای اولین بار در جهان مطرح شد **** چرخ صنعت غذا با صادرات غذای حلال ، تندتر می چرخد **** حلال جهانی در نمایشگاه آگروفود **** ‎همكاري ايران و فرانسه در موضوع آبزيان **** شماره جديد "حلال نشان برين" **** همایش و نمایشگاه حلال در تایلند **** تعامل با کشورهای مسلمان برای توسعه گردشگری حلال **** مالزی، شاهراه ورود به دنیای تجارت محصولات و مواد غذایی حلال **** رونمایی از ویرایش جدید هزاره حلال در آگروفود **** حلال جهاني در نمايشگاه شيريني و شكلات ****
google plus halal press linked in halal press twitter halal press facebook halal press
خبر هفته
شماره جديد "حلال نشان برين" شماره دوم و سوم"حلال نشان برين" فصلنامه اجتماعي فرهنگي موسسه بين المللي حلال جهاني منتشر شد.
خبر نامه
جهت دریافت آخرین اخبار ایمیل خود را وارد فرمایید:

موسسه حلال جهانی
شنبه 26 مهر ماه 1393 ساعت 11:8

تقدیر از اهتمام جدی هما برای حفظ سلامت مسافران

سلامانه: مسجد جامعی و گروه تهرانگردان این هفته و در بخشی از برنامه تهرانگردی با حضور در هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران از بخش‌های مختلف این شرکت بازدید کردند و با عوامل آن به گفتگو پرداختند.
در این دیدار که پرورش، مدیرعامل هما، نوش‌آبادی مدیرکل روابط عمومی این شرکت و شهردار منطقه 9 حضور داشتند و دو تن از خلبانان پیشکسوت، کاپیتان عبداللهی و کاپیتان اوقاتیان، مسجدجامعی را همراهی می‌کردند.
در بخشی از این دیدار مسجدجامعی و تهرانگردان از بزرگترین کترینگ فرودگاهی کشور واقع در هواپیمایی جمهوری اسلامی دیدن کردند. در این بازدید ملاحسینی، مدیر مجموعه کترینگ مهرآباد گفت:کترینگ مهرآباد در سال 1345 تاسیس شده است و با 4 شیفت کاری روزانه 32 هزار پرس غذا آماده و ارائه می کند.
وی با اشاره به داشتن تائیدیه‌های سازمان های بهداشت جهانی گفت: بر اساس استانداردهای جهانی، استانداردهایی برای 19 نقطه بحرانی در مجموعه های کترینگ فرودگاه ها تعیین شده است که تمامی آنها در مهرآباد رعایت می شود.
رعایت دقیق استاندادهای تهیه غذا برای مسافران کلاس های مختلف پروازی و کادر پرواز و رعایت مقررات بهداشتی حاکم بر این مجموعه، همچنین کیفیت کار تدارک و تهیه غذا و تنوع مواد غذایی در این مجموعه مورد توجه بازدیدکنندگان و اهالی رسانه قرار گرفت.
به گفته مدیر کترینگ هما، در این مجموعه بخش های تهیه غذاهای گوشتی، سبزیجات، سالاد و دسر و تهیه نان وجود دارد و تمام   برای سلامت غذا به کار گرفته می شود.
در ادامه این بازدید پرورش، مدیرعامل هما نیز گفت: ما علاوه بر غذای شرکت هما به برخی از شرکت های داخلی و خارجی سرویس کترینگ می دهیم و در آینده ای نزدیک مجموعه کتریگ بسیار بزرگ و مجهزی را در فرودگاه امام خمینی راه اندازی خواهیم کرد.
وی ادامه داد: ما به دلیل رعایت دقیق نکات بهداشتی پذیرای میهمانان در این بخش نیستیم و این برای نخستین بار است که یک مقام مسئول و هیئت همراه اجازه ورود به این بخش را پیدا کرده‌اند.
مسجدجامعی، عضو کمیسیون سلامت شورا اسلامی شهر تهران نیز در این بازدید از دست‌اندرکاران این مجموعه به خاطر اهتمام جدی به سلامت مسافران و رعایت دقیق استانداردهای تهیه غذا برای مسافران هوایی قدردانی کرد.
تهرانگردان در پایان این برنامه ناهار را میهمان بخش کترینگ هواپیمایی هما بودند.
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری حلال جهانی می باشد
طراحی و اجرا از گروه طرح و پردازش باتیس