خبر هفته
شماره جديد "حلال نشان برين" شماره دوم و سوم"حلال نشان برين" فصلنامه اجتماعي فرهنگي موسسه بين المللي حلال جهاني منتشر شد.
دریافت اپلیکیشن حلال
آرشیو اخبار
"هفدمین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات ایران"
دستوروزیر صنعت به اتاق بازرگانی برای عدم صدور نشان حلال
نوزدهمین نمایشگاه بین المللی "I Food"در تاریخ 3 الی 6 شهریور ماه سال 1397 در شهر مشهد برگزار می شود.
«بیست و پنجمین نمايشگاه بين المللی صنايع کشاورزی، مواد غذائی، ماشين آلات و صنايع وابسته ايران آگروفود 2018»
نمایشگاه بین المللی محصولات حلال روسیه 6 الی 8 اردیبهشت
نمایشگاه بین المللی حلال اکسپوی روسیه
در مسکو؛ کنفرانس مطبوعاتی با موضوع «حلال در صنعت هتلداری» برگزار شد
دعوت از صنايع غذايي برتر براي شركت رايگان در نمايشگاه هند
فواید هتلهای ویژه مسلمانان چرا \\\"حلال توریسم\\\" پولساز است
نمایشگاه مواد غذایی و ماشین آلات وابسته شیراز 96 بیستمین دوره، در تاریخ 24 الی 27 بهمن ماه 96 برگزار می شود.
خبر نامه
جهت دریافت آخرین اخبار ایمیل خود را
وارد فرمایید:
آموزش
گفتگو
یک شنبه 13 ارديبهشت ماه 1394 ساعت 10:52
رهیافت جدید در استاندارد حلال صنعت آرد
عبدالحسین
فخاری در گفتگویی اختصاصی با نگاه هستی با بیان اینکه بسیاری از کارخانجات
آرد علاقهمند هستند تا با جزییات بیشتر پیرامون استاندارد حلال آرد آشنا
شوند افزود: تمامی تلاش بر آن است تا گندم از مبدا تولید نا تبديل آن به
آرد مورد بررسی واقع شود تا از مشکلات احتمالی آن جلوگیری شود و نگرانی
برای مصرفکنندگان وجود نداشته باشد.
دبیرکل
موسسه حلال جهانی گفت: با تشکیل كارگروه تحقیقاتی امیدواریم با همکاری
تولیدکنندگان آرد و نان رهیافت جدیدی در استاندارد حلال در صنعت آرد داشته
باشیم.
برنامه هاي سال جديد
برنامه هاي سال جديد
وی
همچنین در خصوص برنامههای موسسه حلال جهانی در سال 94 گفت: در راستای
اقدامات سال گذشته درصدد هستیم تا گردشگری حلال را گسترش دهیم. در سال 93
تمامی تلاشها به سمت توجیه مناطق آزاد، میراث فرهنگی و گردشگری، هتلها و
آژانسهای مسافرتی بود، که این کار انجام پذیرفت و پروپوزالی نیز در همین
راستا تهیه و چند مرکز نیز مفتخر به دریافت نشان حلال شدند.
به
گفته وی گردشگری حلال امروزه یکی از مهمترین زمینههای استاندارد حلال
است و با توجه به پیشرفت ترکیه به عنوان کشور همسایه در این زمینه باید
تلاش کنیم تا عقبماندگی خود را به حداقل برسانیم.
روز جهاني حلال
فخاری،
روز جهانی حلال را که مقارن با 17 رمضان است پرشکوهترین رویداد دانست و
گفت: درصدد هستیم تا سال جاری با دعوت از تمامی نمایندگان صنايع غذایی و
بهداشتی و نيز گردشگري با تجلیل از برندهای برترحلال در غذا و حوزه گردشگری
مراسمی باشکوه را در برج میلاد برگزار کنیم.
ارتباط تنگاتنگ با مراکز علمی کشور
دبیر
موسسه حلال جهانی در اینباره گفت: با برگزاری جلسات با دانشگاهها سعی
میکنیم تا دانشگاهها درگیر پژوهش در حوزه برند حلال باشند و از ظرفیت
نیروی تحصیلکرده در پژوهش در حوزه صنعت غذا استفاده کنند.
وی
افزود: در همین راستا با مشارکت دانشگاه الزهرا اولین همایش در بحث حلال
در اردیبهشت سال جاری برگزار خواهد شد و امیدواریم با دیگر دانشگاهها نیز
همکاری داشته باشیم.
فخاری
در ادامه از فرهنگسازی برند حلال در دیگر کشورها خبر داد و گفت: دو کشور
ارمنستان و گرجستان به پرونده توسعه حلال اضافه شدند و امیدوار هستیم
مجارستان و عراق نیز به پرونده توسعه حلال اضافه شوند. هدف ما فرهنگسازی
حوزه حلال و راهاندازی سیستم حلال است.
شيوه هاي اطلاع رساني
وی
در خصوص آگاهسازی و اطلاعرسانی در حوزه حلال گفت: خبرگزاری حلال یکی از
شیوههای اطلاعسانی حوزه حلال است که از طریق آن آخرین اخبار حلال را
منتشر میکنیم. ضمن آنکه نسخه چاپی کتاب «هزاره حلال» به زودی منتشر و در
نمایشگاه اگروفود توزیع خواهد شد.
نمايشگاه ميهاس
دبیر
موسسه حلال جهانی در بخش پایانی گفتههای خویش به توضیح نمایشگاه «میهاس»
مالزی پرداخت و گفت: نمایشگاه مالزی یکی از معتبرترین نمایشگاههای حلال
است که تا به حال بوده و خیلی از کشورها ترجیح میدهند برای معرفی خود در
این نمایشگاه حضور داشته باشند اما از آنجایی که این نمایشگاه در ایران
مصادف با تعطیلات سال نو است و از سوی دیگر مسوولین نمایندگی برای دعوت از
تولیدکنندگان ایرانی تغییر یافتند، بنابراین در سال جاری تنها 4 شرکت در
این نمایشگاه حضور پیدا کردند. با توجه به اینکه این نمایشگاه بسیار مهم در
حوزه حلال است، موسسه حلال جهانی به عنوان ارشاد کننده در کنار دولت نیز با
ارایه تسهیلات میتواند زمینهساز حضور تولیدکنندگان در این نمایشگاه باشد.
یادداشت
تاریخ و اوقات شرعی
پیوند ها