rss feed search icon rss feed rss feed
«محصول حلال سال» در نمایشگاه مسکو معرفی می‌شود **** مراجعه ورزشکاران ایرانی به رستوران های غیر حلال **** "حلال جهانی" تنها لوگوی معتبر حلال برای صادرات به دبی **** برگزاری دوازدهمین نشست هیات مدیره اسمیک **** تحقق اقتصاد مقاومتی با توسعه گردشگری حلال **** حلال جهاني در كره جنوبي **** مالزی از سفر گردشگران ایرانی چقدر درآمد داشت؟ **** محصولات دارویی حلال اسپانیا در راه ایران **** همایش حلال در رسانه، فرهنگ و هنر برگزار می شود **** ۱۰ مصوبه اصلی کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار در سال ۹۴ تشریح شد **** سود بانکی مصداق ربا است **** موسسه جهانی حلال (اتاق بازرگانی) فاقد مجوز است **** حلال جهانی در روزنامه اقتصاد نمایشگاه **** پایان دوره های آموزشی حلال در کره با اهداء گواهینامه **** سال ٢٠١٦ سال گردشگری ايران **** تلاش چین برای تصویب قانون ترویج مواد غذایی حلال **** حلال جهانی در نمایشگاه آی فود مشهد **** سازمان استاندارد تنها مرجع رسمی اعطای نشان استاندارد حلال در کشور است **** اسلام در ژاپن؛ از مسلمان شدن اولین شهروند تا افزایش جمعیت... **** نشست مطبوعاتی حلال جهانی در کره جنوبی **** لزوم ارائه آموزش‌های لازم در زمینه گردشگری حلال **** بزرگداشت روز جهانی حلال **** موافقت هيات دولت با تشکیل «شورای سیاستگذاری و راهبری حلال» **** اهميت مكمل هاي غذايي **** تاکنون 1500 شرکت داخلی نشان تجاری حلال دریافت کرده‌اند **** نخستین نمایشگاه بین المللی محصولات پروتئینی حلال در کشور **** حضور حلال جهانی در نمایشگاه مطبوعات و رسانه **** هفتمین همایش بین‌المللی محصولات حلال در بروکسل **** تعامل با کشورهای مسلمان برای توسعه گردشگری حلال **** بانک های ربوی در حال جنگ با ما هستند **** برگزاری نمایشگاه بزرگ بین المللی گلفود 2016 **** حلال جهانی در همایش ملی صادرات دام،طیور و آبزیان **** ایده «حلال در رسانه، فرهنگ و هنر» برای اولین بار در جهان مطرح شد **** چرخ صنعت غذا با صادرات غذای حلال ، تندتر می چرخد **** حلال جهانی در نمایشگاه آگروفود **** ‎همكاري ايران و فرانسه در موضوع آبزيان **** شماره جديد "حلال نشان برين" **** همایش و نمایشگاه حلال در تایلند **** تعامل با کشورهای مسلمان برای توسعه گردشگری حلال **** مالزی، شاهراه ورود به دنیای تجارت محصولات و مواد غذایی حلال **** رونمایی از ویرایش جدید هزاره حلال در آگروفود **** حلال جهاني در نمايشگاه شيريني و شكلات ****
google plus halal press linked in halal press twitter halal press facebook halal press
خبر هفته
شماره جديد "حلال نشان برين" شماره دوم و سوم"حلال نشان برين" فصلنامه اجتماعي فرهنگي موسسه بين المللي حلال جهاني منتشر شد.
خبر نامه
جهت دریافت آخرین اخبار ایمیل خود را وارد فرمایید:

موسسه حلال جهانی
شنبه 26 مهر ماه 1393 ساعت 11:40

آموزش تورگردان‌ها برای ارائه خدمات حلال

دبیرکل مؤسسه حلال جهانی در مصاحبه با خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)٬ از تدوین پروپوزال گردشگری حلال ایران و ارائه آن به مناطق آزاد گردشگری خبر داد و گفت: تورگردان‌های کشور برای ارائه خدمات به گردشگران مسلمان آموزش می‌بینند.
عبدالحسین فخاری اعلام کرد: پیرو صحبت‌های رئیس جمهور که در ابتدای سال مطرح و خواستار تلاش برای تبدیل مناطق آزاد گردشگری به مهدهای گردشگری حلال شدند، برای عملیاتی و اجرایی کردن این مسئله اقداماتی را آغاز و پروپوزال گردشگری حلال را تهیه و به هفت مبادی گردشگری یعنی مناطق آزاد گردشگری ارسال کردیم.
وی ادامه داد: با برخی از این مناطق نیز تفاهم‌نامه همکاری برای استقرار این پروپوزال امضا شده و اکنون در مورد هتل‌ها، آژانس‌های گردشگری، رستوران‌ها و ... در حال اجرای طرح گردشگری حلال هستیم به ویژه اینکه برای توجیه و آموزش مسئولان هتل‌ها، آژانس‌های گردشگری و رستوران‌ها برنامه داریم.
تورگردان‌های کشور برای ارائه خدمات به گردشگران مسلمان آموزش می‌بینند
فخاری از اجرای برنامه آموزشی ظرف یک ماهه آینده برای تمام آژانس‌ها و تورگردان‌های کشور خبر داد و گفت: برای این افراد یک دوره آموزشی اجرا خواهیم کرد تا بدانند که چه خدماتی باید به گردشگران مسلمان ارائه دهند.
وی گام بعدی را ارائه اسامی مراکز ارائه کننده گردشگری حلال به تورهای خارجی عنوان و اظهار کرد: بدین ترتیب اسامی تورهایی که می‌خواهند گردشگر مسلمان به ایران بیاورند در سایت حلال ارائه ‌می‌شود تا گردشگران بدانند چه مراکزی در ایران استاندارد حلال را دارا هستند.
دبیرکل مؤسسه حلال جهانی بر اهمیت اجرای بحث گردشگری حلال به صورت علمی و عملی تأکید کرد و گفت: این اقدام کار بزرگی است که باید متولی آن سازمان میراث فرهنگی باشد اما با توجه به اینکه این سازمان نهادی دولتی است و نهادهای دولتی باید کارها را از طریق برون‌ سپاری به مراکز خصوصی انجام دهند  مؤسسه حلال جهانی در حال اجرای این برنامه‌ است.
یکسان بودن قوانین گردشگری حلال برای تمامی کشورها
وی در پاسخ به این سؤال که در ایران خدمات غیر حلال در هتل‌ها، رستوران‌ها و ... به طور کلی ارائه نمی‌شود، پس چه لزومی برای آموزش و تصریح بر حلال بودن محصولات و خدمات وجود دارد؟ گفت: قوانین گردشگری حلال در جهان برای همه کشورها بدون در نظر گرفتن جغرافیای محل و منطقه تدوین می‌شود و همه باید بر اساس آن استاندارها رفتار کنند.
فخاری تصریح کرد: بحث حلال یک استاندارد بین‌المللی دارد که ایران نیز مانند 57 کشور دیگر اسلامی بایست استاندارد حلال را در حوزه‌های مختلف غدا، دارو، گردشگری و ... رعایت کند. استاندارد حلال یک استاندارد بین‌المللی برای مطمئن شدن مصرف کننده از حلال بودن محصول و خدمات است و ربطی به جغرافیا ندارد که مثلاً گفته شود در ایران، عربستان و برخی دیگر از کشورهای اسلامی همه چیز حلال است.
دبیرکل مؤسسه حلال جهانی ادامه داد: ما باید از دید یک خارجی نگاه کنیم که مثلاً می‌خواهد بداند ماء‌الشعیر، کنسروماهی و ... که استفاده می‌کند، حلال است یا خیر و باید یک نهادی این اطمینان را به مصرف کننده بدهد که وقتی آرم حلال بر روی محصول خورده است، با خیال راحت محصول را مصرف کند.
جهت قبله و ساعات شرعی در هتل‌ها باید مشخص شود
وی تشریح کرد: یک گردشگر مسلمان انتظار دارد وقتی وارد ایران می‌شود خدمات حلال با استاندارد‌های مشخص دریافت کند؛ مثلاً در هتل جهت قبله و ساعات شرعی برایش مشخص باشد، مشروبات الکلی برایش سرو نشود و ... . درست مثل تولیدات کارخانجات که هر چه در ایران تولید می‌شود حلال است اما باید آرم استاندارد حلال داشته باشد تا در همه جای دنیا به عنوان محصولی حلال شناخته شده مورد استفاده قرار گیرد.
فخاری در پایان تأکید کرد: باید خودمان را با این استاندارهای حلال جهانی  هماهنگ کرده و اعلام کنیم که این استانداردها را دارا هستیم.
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری حلال جهانی می باشد
طراحی و اجرا از گروه طرح و پردازش باتیس