rss feed search icon rss feed rss feed
«محصول حلال سال» در نمایشگاه مسکو معرفی می‌شود **** مراجعه ورزشکاران ایرانی به رستوران های غیر حلال **** "حلال جهانی" تنها لوگوی معتبر حلال برای صادرات به دبی **** برگزاری دوازدهمین نشست هیات مدیره اسمیک **** تحقق اقتصاد مقاومتی با توسعه گردشگری حلال **** حلال جهاني در كره جنوبي **** مالزی از سفر گردشگران ایرانی چقدر درآمد داشت؟ **** محصولات دارویی حلال اسپانیا در راه ایران **** همایش حلال در رسانه، فرهنگ و هنر برگزار می شود **** ۱۰ مصوبه اصلی کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار در سال ۹۴ تشریح شد **** سود بانکی مصداق ربا است **** موسسه جهانی حلال (اتاق بازرگانی) فاقد مجوز است **** حلال جهانی در روزنامه اقتصاد نمایشگاه **** پایان دوره های آموزشی حلال در کره با اهداء گواهینامه **** سال ٢٠١٦ سال گردشگری ايران **** تلاش چین برای تصویب قانون ترویج مواد غذایی حلال **** حلال جهانی در نمایشگاه آی فود مشهد **** سازمان استاندارد تنها مرجع رسمی اعطای نشان استاندارد حلال در کشور است **** اسلام در ژاپن؛ از مسلمان شدن اولین شهروند تا افزایش جمعیت... **** نشست مطبوعاتی حلال جهانی در کره جنوبی **** لزوم ارائه آموزش‌های لازم در زمینه گردشگری حلال **** بزرگداشت روز جهانی حلال **** موافقت هيات دولت با تشکیل «شورای سیاستگذاری و راهبری حلال» **** اهميت مكمل هاي غذايي **** تاکنون 1500 شرکت داخلی نشان تجاری حلال دریافت کرده‌اند **** نخستین نمایشگاه بین المللی محصولات پروتئینی حلال در کشور **** حضور حلال جهانی در نمایشگاه مطبوعات و رسانه **** هفتمین همایش بین‌المللی محصولات حلال در بروکسل **** تعامل با کشورهای مسلمان برای توسعه گردشگری حلال **** بانک های ربوی در حال جنگ با ما هستند **** برگزاری نمایشگاه بزرگ بین المللی گلفود 2016 **** حلال جهانی در همایش ملی صادرات دام،طیور و آبزیان **** ایده «حلال در رسانه، فرهنگ و هنر» برای اولین بار در جهان مطرح شد **** چرخ صنعت غذا با صادرات غذای حلال ، تندتر می چرخد **** حلال جهانی در نمایشگاه آگروفود **** ‎همكاري ايران و فرانسه در موضوع آبزيان **** شماره جديد "حلال نشان برين" **** همایش و نمایشگاه حلال در تایلند **** تعامل با کشورهای مسلمان برای توسعه گردشگری حلال **** مالزی، شاهراه ورود به دنیای تجارت محصولات و مواد غذایی حلال **** رونمایی از ویرایش جدید هزاره حلال در آگروفود **** حلال جهاني در نمايشگاه شيريني و شكلات ****
google plus halal press linked in halal press twitter halal press facebook halal press
خبر هفته
شماره جديد "حلال نشان برين" شماره دوم و سوم"حلال نشان برين" فصلنامه اجتماعي فرهنگي موسسه بين المللي حلال جهاني منتشر شد.
خبر نامه
جهت دریافت آخرین اخبار ایمیل خود را وارد فرمایید:

موسسه حلال جهانی
دو شنبه 13 مرداد ماه 1393 ساعت 13:0

حلال٬ نشان برین (قسمت نهم)

آیة الله سبحانی از مراجع عظام٬ به مناسبت هفدهم رمضان روز جهانی حلال پیام کوتاه ولی پر مغزی را صادر فرمودند که شایسته دقت و تامل ویژه صاحبنظران است. اینکه یکی از مراجع عظام به برپایی و فرهنگ آفرینی روز جهانی حلال ارج نهاده و از همه دست اندرکاران حلال تشکر می نماید خود بیانگر اهمیت این حرکت است.
ایشان در ابتدای پیام می فرمایند:

«با عرض سلام و تهنیت به کلیه کسانی که غذا و دارو و کلیه نیازهای انسانی را از طریق حلال تهیه نموده و در اختیار جامعه انسانی قرار می دهند، درود بر آنها...»
و سپس به فلسفه حلال و حرام در تشریع پرداخته واز اینکه روز به روز دانش بشری به فواید این تشریع اذعان می نماید پرده برداشته است:
« روایات اسلامی حاکی از آن است، آنچه را وحی آسمانی آن را حرام شمرده است دارای مفسده ای است و خوشبختانه علم روز هم پرده از روی این معنا برداشته و سبب شده است که وحی الهی حالت روشن و مبرهن به خود بگیرد.
بنابراین کلیه کسانی که آرزومندند در ظل عنایات الهی و پیام های نبوی و سفارش های وَلَوی زندگی کنند باید کوشش کنند که در زندگی از غذاهای حلال بهره مند شده و از هر نوع غذای حرام اجتناب کنند.»
آیة الله سبحانی سپس به روایتی از امام هشتم علیه السلام اشاره می نماید که تذکراتی در این زمینه دارد که مایه افتخار است:
« امام هشتم (علیه السلام) در بیان گسترده خود درباره محرمات، تذکراتی دارد که امروز برای ما مسلمانان مایه افتخار است. انتشار برخی از بیماری های جانکاه نشانه این است که جامعه از بهداشت اسلامی دوری جسته و به بهداشت غیر اسلامی رو آورده است.»
و در پایان آرزو می کنند که:
« امید آن که روزی که جامعه بشری همگی به غذاهای حلال رو کرده و عملا از آنچه ناپاک و ضررآفرین شمرده شده است بپرهیزد.»
روایتی که آیة الله سبحانی  به آن اشاره فرمودند٬ روایتی است در کتاب «فقه الرضا علیه السلام» صفحه ۳۴ که ترجمه آن را تقدیم می نمایم:
« خداوند تبارک و تعالی٬ هیچ خوردنی و نوشیدنی را حلال نکرده مگر آنکه در آن منفعت و مصلحت بوده است و هیچ خوردنی و نوشیدنی را حرام نکرده مگر آنکه در آن زیانی و نابودی و فساد بوده است. پس هر چیز سودمند ونیروبخش جسم که باعث تقویت بدن می باشد حلال شده و هر چیزی که قوای جسمانی بدن را از بین ببرد و یا موجب مرگ شود٬ حرام است.»
شبیه این روایت از آن سلاله نبوت که به تفصیل علت حرمت خون٬ مردار٬ گوشت خوک و درندگان و نیم خورده آنها و خمر و ماهیان غیر فلس دار را بیان نموده و ایجاد فساد و بیماری در انسان را دلیل آن شمرده است.
« انا وجدنا کل ما احلّ الله تبارک و تعالی٬ ففیه صلاح العباد و بقاوءهم و لهم الیه الحاجة التی لا یستغنون عنها. ووجدنا المحرّم من الاشیا‌ء لا حاجة الیه و وجدناه مفسداً داعیاً الی الفناء و الملاک...»
ما در می یابیم که آنچه خداوند حلال فرموده در آن مصلحت و بقای انسانها در آن بوده و آنها نیازمند آن هستند و آنچه را که حرام فرموده بندگان به آن نیازی ندارند و موجب مفسده و مرگ وهلاکت است...»
این همان رهنمودهای الاهی است که توسط علمای ربّانی ترویج می شود که نمونه ای از آن در پیام آیة الله سبحانی٬ متجلی شده است.
دکتر عبدالحسین فخاری
دبیر کل موسسه حلال جهانی
  
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری حلال جهانی می باشد
طراحی و اجرا از گروه طرح و پردازش باتیس