"هفدمین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات ایران"
دستوروزیر صنعت به اتاق بازرگانی برای عدم صدور نشان حلال
نوزدهمین نمایشگاه بین المللی "I Food"در تاریخ 3 الی 6 شهریور ماه سال 1397 در شهر مشهد برگزار می شود.
«بیست و پنجمین نمايشگاه بين المللی صنايع کشاورزی، مواد غذائی، ماشين آلات و صنايع وابسته ايران آگروفود 2018»
نمایشگاه بین المللی محصولات حلال روسیه 6 الی 8 اردیبهشت
نمایشگاه بین المللی حلال اکسپوی روسیه
در مسکو؛ کنفرانس مطبوعاتی با موضوع «حلال در صنعت هتلداری» برگزار شد
دعوت از صنايع غذايي برتر براي شركت رايگان در نمايشگاه هند
فواید هتلهای ویژه مسلمانان چرا \\\"حلال توریسم\\\" پولساز است
نمایشگاه مواد غذایی و ماشین آلات وابسته شیراز 96 بیستمین دوره، در تاریخ 24 الی 27 بهمن ماه 96 برگزار می شود.
برگزاری روز جهانی حلال
«روز جهانی حلال» روز گسترش فرهنگ حلال، تقدیر از فعالان اقتصادی و صادرکنندگان محصولات حلال
به گزارش خبرگزاری حلال مراسم روز جهانی حلال برای نخستین بار در کشور در حالی برگزار شد که از دو سال قبل این روز، در کشورهایی همچون ترکیه، مالزی، اندونزی، بنگلادش، ژاپن، روسیه و ... بزرگ داشته می شود و بر اهمیت اقتصادی و فرهنگی حلال و توسعه صادرات محصولات حلال تاکید می شود.
در هفدهم رمضان که روز جهانی حلال نام گذاری شده است آیه «فکلو مما غنتم حلالا طیبا (انفال/ 69)» نازل شده و این به عنوان نمادی برای روز جهانی حلال قرار گرفته است.
مراسم در برج میلاد تهران با حضور فرهیختگان و دست اندرکاران برند حلال جهانی و نمایندگان کارخانجات دارای نشان جهانی حلال برگزار شد و به نمایندگان سی و پنج واحد خدماتی، لوح تقدیر و یابود اهدا شد.
در این مراسم دبیر کل موسسه حلال جهانی ضمن اشاره به ابعاد حلال در سایر زمینه ها مثل گردشگری حلال، بانکداری و بیمه و خدمات سرمایه و بورس و نیز تولیدات هنری و رسانه ای که باید بر اساس استانداردهای حلال باشد، گرایش جهانی به حلال را یک واقعیت شمرد که باید از سوی همه مسلمانان به آن توجه شود. دکتر عبدالحسین فخاری در این سخنرانی، تاریحخچه ای از فعالیت های موسسه حلال جهانی از آغاز تا کنون را ارائه و به اقتصاد دو هزار میلیارد دلاری حلال اشاره کرد که کشور ما باید سهم بیشتری از این بازار را به دست آورد.
دکتر احمد مسجد جامعی رئیس شورای شهر تهران نیز از توسعه برند حلال به امور هنری و حتی معماری و شهرسازی استقبال کرده و گفت امروز برند دینی و حلال حتی از نظر اقتصادی هم ارزش افزوده پیدا کرده و موجب رونق اقتصادی شده است.
حجة الاسلام حسن طارمی، مدیر دانشنامه جهان اسلام نیز با تاکید بر روش های مبتکرانه توسعه حلال در جهان را یک ضرورت معرفی کرد و این که زندگی حلال همان زندگی پاک است که اسلام بر آن تاکید دارد.
در این مراسم همچنین از نخستین خبرگزاری تخصصی حلال و نیز نخستین App حلال برای نصب روی گوشی های موبایل برای اطلاع رسانی از خدمات جهانی حلال رونمایی شد.
این مراسم به همت موسسه جهانی حلال و نیز مدیریت برج میلاد تهران در حاشیه جشنواره رمضان برگزار گردید.
در پایان از شرکت هایی که در بحث برند حلال پیشتاز بودند به شرح زیر تقدیر به عمل آمد:
شرکت اطلس دینا (چی توز)- شرکت آریاراما- شرکت بسیم گوشت- شرکت بیسکوئیت گرجی- شرکت پودر شیر مشهد- شرکت تندیس طلایی بلداجی و سرخ چین- شرکت توران صنعت تبریز- شرکت درج اصفهان- شرکت دلپذیر- شرکت راما مهر آریا- شرکت روغن ورامین- شرکت زرماکارون- شرکت زرین ستاره مسما- شرکت سالمین- شرکت شیر دشت بکا- شرکت شیرین عسل- شرکت عوجان ایرانیان (رانی)- شرکت فراورده های خوش خوراک- شرکت قند رژیمی پراین پارس- شرکت کامپوره خزر- شرکت کولاک- شرکت کیان باداس- شرکت گروه صنعتی نجاتی (آناتا)- شرکت گلین- مجموعه رستوران های زنجیره ای پدر خوب