rss feed search icon rss feed rss feed
«محصول حلال سال» در نمایشگاه مسکو معرفی می‌شود **** مراجعه ورزشکاران ایرانی به رستوران های غیر حلال **** "حلال جهانی" تنها لوگوی معتبر حلال برای صادرات به دبی **** برگزاری دوازدهمین نشست هیات مدیره اسمیک **** تحقق اقتصاد مقاومتی با توسعه گردشگری حلال **** حلال جهاني در كره جنوبي **** مالزی از سفر گردشگران ایرانی چقدر درآمد داشت؟ **** محصولات دارویی حلال اسپانیا در راه ایران **** همایش حلال در رسانه، فرهنگ و هنر برگزار می شود **** ۱۰ مصوبه اصلی کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار در سال ۹۴ تشریح شد **** سود بانکی مصداق ربا است **** موسسه جهانی حلال (اتاق بازرگانی) فاقد مجوز است **** حلال جهانی در روزنامه اقتصاد نمایشگاه **** پایان دوره های آموزشی حلال در کره با اهداء گواهینامه **** سال ٢٠١٦ سال گردشگری ايران **** تلاش چین برای تصویب قانون ترویج مواد غذایی حلال **** حلال جهانی در نمایشگاه آی فود مشهد **** سازمان استاندارد تنها مرجع رسمی اعطای نشان استاندارد حلال در کشور است **** اسلام در ژاپن؛ از مسلمان شدن اولین شهروند تا افزایش جمعیت... **** نشست مطبوعاتی حلال جهانی در کره جنوبی **** لزوم ارائه آموزش‌های لازم در زمینه گردشگری حلال **** بزرگداشت روز جهانی حلال **** موافقت هيات دولت با تشکیل «شورای سیاستگذاری و راهبری حلال» **** اهميت مكمل هاي غذايي **** تاکنون 1500 شرکت داخلی نشان تجاری حلال دریافت کرده‌اند **** نخستین نمایشگاه بین المللی محصولات پروتئینی حلال در کشور **** حضور حلال جهانی در نمایشگاه مطبوعات و رسانه **** هفتمین همایش بین‌المللی محصولات حلال در بروکسل **** تعامل با کشورهای مسلمان برای توسعه گردشگری حلال **** بانک های ربوی در حال جنگ با ما هستند **** برگزاری نمایشگاه بزرگ بین المللی گلفود 2016 **** حلال جهانی در همایش ملی صادرات دام،طیور و آبزیان **** ایده «حلال در رسانه، فرهنگ و هنر» برای اولین بار در جهان مطرح شد **** چرخ صنعت غذا با صادرات غذای حلال ، تندتر می چرخد **** حلال جهانی در نمایشگاه آگروفود **** ‎همكاري ايران و فرانسه در موضوع آبزيان **** شماره جديد "حلال نشان برين" **** همایش و نمایشگاه حلال در تایلند **** تعامل با کشورهای مسلمان برای توسعه گردشگری حلال **** مالزی، شاهراه ورود به دنیای تجارت محصولات و مواد غذایی حلال **** رونمایی از ویرایش جدید هزاره حلال در آگروفود **** حلال جهاني در نمايشگاه شيريني و شكلات ****
google plus halal press linked in halal press twitter halal press facebook halal press
خبر هفته
شماره جديد "حلال نشان برين" شماره دوم و سوم"حلال نشان برين" فصلنامه اجتماعي فرهنگي موسسه بين المللي حلال جهاني منتشر شد.
خبر نامه
جهت دریافت آخرین اخبار ایمیل خود را وارد فرمایید:

موسسه حلال جهانی
چهار شنبه 21 خرداد ماه 1393 ساعت 12:18

علاقه صنعت حلال تايلند براي حضور در بازارايران

هیاتی تجاری از تایلند، متشکل از 15 بازرگان که در صنعت تولید غذای حلال فعالیت دارند و اکنون در ایران به سر می برند در نشستی که با بازارگانان ایرانی داشتند، به تبادل نظرات و چگونگی گسترش همکاری های دوجانبه پرداختند. این هیات که به سرپرستی اوتای راد نماینده وزارت بازرگانی تایلند به تهران آمده در اتاق تهران مورد استقبال محمدرضا بختیاری معاون امور بین‌الملل اتاق تهران و جمع قابل‌توجهی از فعالان اقتصادی ایرانی فعال در صنعت غذا قرار گرفت.

پس از این دیدار، طرف های تایلندی و ایرانی در اتاقی گرم و شلوغ با یکدیگر صحبت کردند و طرف های ایرانی گله داشتند که تایلندی ها فقط محصولات تولید شده و یا به اصلاح «نهایی» را آورده اند و آنها بیشتر مایل بودند که محصولات خام برای کارخانه های شان خریداری کنند در حالی که این نوع محصولات تنها برای مصرف کننده نهایی، می تواند مقبول باشد.

همچنین نماینده موسسه حلال جهانی در دیدار با آقای «سراووت چانکائو»، رایزن بازرگانی سفارت تایلند در ایران، چگونگی گسترش موسسات حلال دو کشور را بررسی کردند و قرار شد نشستی هم در این زمینه در آینده برگزار کنند.

موسسه حلال جهاني از چندين سال قبل به مسئولان حلال تايلند مشاوره داده و اين كشور را براي قبول استاندارد حلال سازمان همكاري هاي اسلامي تشويق نموده ولي هنوز اين كشور زير ساخت هاي لازم را كه شامل اموزش اين مباني باشد كاملا پياده سازي ننموده و بايد اقداماتي را انجام دهد تا بتواند با اطمينان وارد بازار ايران و كشورهاي منطقه شود. زيرا تنها ده درصد مردم تايلند مسلمان هستند و اغلب مالكين كارخانجات تايلندي مسلمان نيستند و بايد مكانيزم استاندارد حلال به درستي در اين كارخانجات نهادينه شود.


مشروح سخنرانی ها:

در ابتدای این دیدار محمدرضا بختیاری با بیان این که هیات تایلندی اولین هیات تجاری از این کشور در زمینه صنعت غذای حلال است که به ایران می‌آید ابراز امیدواری کرد که این نشست محلی برای تفاهم فعالان اقتصادی دو کشور و آغاز توسعه روابط تجاری ایران و تایلند باشد. بختیاری با اشاره به نوسان‌های موجود در مبادلات تجاری بین دو کشور گفت: «متاسفانه در سال‌های اخیر به دلیل مشکلات موجود در حوزه سیاسی و اقتصادی حجم مبادلات بین دو کشور کاملاً دچار کاهش شده به طوری که در بهترین حالت به رقم 330 میلیون دلار رسیده است.»

معاون امور بین‌الملل اتاق تهران با تاکید بر لزوم آشنایی دو طرف با فرصت‌ها و ظرفیت‌های ایجاد شده در دو کشور تایلند و ایران خواستار رفت‌وآمد بیشتر هیات‌های تجاری تخصصی بین دو کشور شد. او گفت: «باید به فعالان اقتصادی تایلندی اطلاع دهم که ایران ظرفیت بسیار مناسبی برای سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف صنعتی، معدنی و تجاری دارد و کالاهای قابل‌توجه زیادی تولید می‌کند که برای حضور در بازار تایلند می‌تواند مورد توجه شما باشد. در مقابل ما نیز می‌دانیم که امروز تایلند پیشرفت‌های خوبی در صنایع مختلف داشته و بازار ایران می‌تواند پذیرای محصولات تایلندی باشد.» محمدرضا بختیاری هم‌چنین اعلام کرد که صادرات ایران به تایلند حجم بسیار کوچکی است و تنها حدود پنج میلیون دلار است. او از بازرگانان ایرانی خواست در بخش صادرات کالا نیز فعالیت بیشتری برای شناسایی نیازهای بازار تایلند داشته باشند. بختیاری افزود: «در حال حاضر بخش گردشگری در تایلند برای ایرانیان بسیار مورد توجه است و هر ساله تعداد قابل‌توجهی از شهروندان ایران برای سفر تایلند را انتخاب می‌کنند. ما امیدواریم که با حفظ رونق در این بخش، بتوانیم در دیگر بخش‌های اقتصادی نیز همکاری‌های گسترده‌ای با تایلند داشته باشیم.»

در ادامه این نشست «آدیسوندج سوخاسواستی» سفیر تایلند در ایران به سابقه روابط تجاری ایران و تایلند اشاره کرد و گفت که مردم تایلند به مردم ایران علاقه دارند و همچنین به تمدن درخشانی که ایرانی‌ها از آن برخورداند، احترام می‌گذارند. آقای سوخاسواستی گفت: «مهم نیست که تحریم‌ها دو طرف را تحت فشار قرار داده و برخی فشارهای خارجی برای ایجاد محدودیت در همکاری های اقتصادی اعمال شده است. ما اجازه نمی‌دهیم که این مناسبات تجاری دو کشور کاهش یابد.» او سپس خطاب به بازرگانان ایرانی حاضر در جلسه گفت: «ما برای تجارت با ایران مصمم بوده و به صورت کامل در اختیار شما هستیم.» او در ادامه گفت هیات تایلندی حاضر در اتاق تهران از فعالان اقتصادی حوزه مواد غذایی حلال هستند. او افزود: « این هیات پانزده نفره از فعالان صنعت مواد غذایی حلال است که در ایران حضور می‌یابد. در این هیات شش گروه مواد غذایی اعم از مواد غذایی دریایی یخ‌زده، شکلات و کیک، نودل برنج و میوه‌های خشک حضور دارند.» آقای سوخاسواتی ادامه داد: « پس ازبرگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری اخیر در ایران، موج بزرگی از هیات‌های خارجی برای تجارت و سرمایه‌گذاری روانه ایران شدند که البته این هیات‌ها تنها به ظرفیت‌های نفت و گاز ایران توجه نداشته‌اند؛ بلکه جمعیت 70 میلیونی ایران، می‌تواند به بازار مصرف محصولات آنان تبدیل شود.»

او گفت: «بدیهی است که مواد غذایی حلال تنها مختص ایران و تایلند نیست. بلکه سایر کشورهای مسلمان اکنون بازاری چند 100 میلیون دلاری را برای این رشته فعالیت تشکیل داده‌اند.» سفیر کشور تایلند درایران گفت که اکنون ایران، کشورهای CIS و نیز کشورهای حاشیه خلیج فارس بزرگ ترین بازار مصرف مواد غذایی حلال را تشکیل می‌دهند. او ادامه داد: «در50 سال اخیر، صنعت غذایی حلال تحت نظارت مجمع اسلامی تایلند پیشرفت کرده و به یک صنعت غذای بزرگ تبدیل شده است و تایلند در سال‌های اخیر، با بهره‌گیری از علوم دانشگاهی توانسته است، تکنولوژی‌های پیشرفته درحوزه بهداشت و میکروب‌زدایی را وارد این صنعت کند.» او ابراز امیدواری کرد که ملاقات امروز بازرگانان ایرانی و تایلندی منجر شود که دو طرف به توافقاتی دست یابند و همکاری‌های اقتصادی دو کشور افزایش یابد.»
در ادامه «سراووت چانکائو» رایزن بازرگانی سفارت تایلند در ایران طی سخنانی تمایل کشور متبوع خود را برای توسعه روابط با ایران ابراز کرد و گفت: «امیدوارم که اعزام این هیات به ایران آغازی برای سفر هیات‌های تجاری بیشتر برای ارتقا سطح روابط تجاری دو طرف باشد و مراودات تجاری ایران و تایلند افزایش یابد.»
سرپرست هیات تجاری تایلند نیز در سخنانی کوتاه با ابراز علاقه به حضور بیشتر در ایران و توسعه مراودات تجاری از اتاق بازرگانی تهران برای فراهم کردن این فرصت تشکر کرد. اوتای راد با بیان سابقه دوستی دیرینه دو ملت ایران و تایلند ابراز امیدواری کرد که نشست امروز نیز در جهت نزدیک‌تر شدن دو کشور و افزایش مبادلات بین این دو باشد. او گفت: «دو ماه پیش یک هیات تجاری به سرپرستی رئیس سازمان توسعه تجارت تایلند به ایران آمد. مهمان‌نوازی ایرانیان و فراهم شدن زمینه مناسب برای همکاری باعث شد تا ما در فاصله‌ای اندک دومین هیات تجاری را برای حضور در ایران شکل دهیم.» سرپرست هیات تجاری تایلند از بازرگانان دو طرف خواست تا با گفت‌وگوهای ادامه‌دار و سازنده نقش مثبتی در روند توسعه همکاری‌های ایران و تایلند داشته باشند.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری حلال جهانی می باشد
طراحی و اجرا از گروه طرح و پردازش باتیس