rss feed search icon rss feed rss feed
«محصول حلال سال» در نمایشگاه مسکو معرفی می‌شود **** مراجعه ورزشکاران ایرانی به رستوران های غیر حلال **** "حلال جهانی" تنها لوگوی معتبر حلال برای صادرات به دبی **** برگزاری دوازدهمین نشست هیات مدیره اسمیک **** تحقق اقتصاد مقاومتی با توسعه گردشگری حلال **** حلال جهاني در كره جنوبي **** مالزی از سفر گردشگران ایرانی چقدر درآمد داشت؟ **** محصولات دارویی حلال اسپانیا در راه ایران **** همایش حلال در رسانه، فرهنگ و هنر برگزار می شود **** ۱۰ مصوبه اصلی کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار در سال ۹۴ تشریح شد **** سود بانکی مصداق ربا است **** موسسه جهانی حلال (اتاق بازرگانی) فاقد مجوز است **** حلال جهانی در روزنامه اقتصاد نمایشگاه **** پایان دوره های آموزشی حلال در کره با اهداء گواهینامه **** سال ٢٠١٦ سال گردشگری ايران **** تلاش چین برای تصویب قانون ترویج مواد غذایی حلال **** حلال جهانی در نمایشگاه آی فود مشهد **** سازمان استاندارد تنها مرجع رسمی اعطای نشان استاندارد حلال در کشور است **** اسلام در ژاپن؛ از مسلمان شدن اولین شهروند تا افزایش جمعیت... **** نشست مطبوعاتی حلال جهانی در کره جنوبی **** لزوم ارائه آموزش‌های لازم در زمینه گردشگری حلال **** بزرگداشت روز جهانی حلال **** موافقت هيات دولت با تشکیل «شورای سیاستگذاری و راهبری حلال» **** اهميت مكمل هاي غذايي **** تاکنون 1500 شرکت داخلی نشان تجاری حلال دریافت کرده‌اند **** نخستین نمایشگاه بین المللی محصولات پروتئینی حلال در کشور **** حضور حلال جهانی در نمایشگاه مطبوعات و رسانه **** هفتمین همایش بین‌المللی محصولات حلال در بروکسل **** تعامل با کشورهای مسلمان برای توسعه گردشگری حلال **** بانک های ربوی در حال جنگ با ما هستند **** برگزاری نمایشگاه بزرگ بین المللی گلفود 2016 **** حلال جهانی در همایش ملی صادرات دام،طیور و آبزیان **** ایده «حلال در رسانه، فرهنگ و هنر» برای اولین بار در جهان مطرح شد **** چرخ صنعت غذا با صادرات غذای حلال ، تندتر می چرخد **** حلال جهانی در نمایشگاه آگروفود **** ‎همكاري ايران و فرانسه در موضوع آبزيان **** شماره جديد "حلال نشان برين" **** همایش و نمایشگاه حلال در تایلند **** تعامل با کشورهای مسلمان برای توسعه گردشگری حلال **** مالزی، شاهراه ورود به دنیای تجارت محصولات و مواد غذایی حلال **** رونمایی از ویرایش جدید هزاره حلال در آگروفود **** حلال جهاني در نمايشگاه شيريني و شكلات ****
google plus halal press linked in halal press twitter halal press facebook halal press
خبر هفته
شماره جديد "حلال نشان برين" شماره دوم و سوم"حلال نشان برين" فصلنامه اجتماعي فرهنگي موسسه بين المللي حلال جهاني منتشر شد.
خبر نامه
جهت دریافت آخرین اخبار ایمیل خود را وارد فرمایید:

موسسه حلال جهانی
دو شنبه 3 آذر ماه 1393 ساعت 12:29

حلال، نشان برین (قسمت بیست و سوم)

زنجیره خدمات‌ گردشگری‌ حلال:

از لحظه آغاز سفر تا هنگام بازگشت، گردشگر مسلمان نیاز به خدماتی دارد که بر اساس فرهنگ اسلامی باید به او ارائه شود. این خدمات شامل تدارک غذا، تسهیلات انجام فرائض، راهنمایی ویژه در طول سفر، مکان مناسب اقامتی، خدمات خاص بر اساس نوع مقصد گردشگری (سلامت، زیارت، تجارت، سیاحت و یا ماموریت های شغلی، ورزشی، علمی و …) می شود.
مجموع این خدمات برای گردشگر مسلمان در قالب زنجیره «الزامات گردشگری حلال» قرار می گیرد. بنابراین تعریف، این گروه های شغلی با گردشگری حلال مرتبط می شوند: شرکت های ترابری (هوایی، دریایی و زمینی که مسافران را جا به جا می کنند)، آژانس های مسافرتی و تورگردانی، هتل ها و مهمان پذیر ها و مکان‌های اقامتی، رستوران ها، مراکز خرید و عرضه کالاها که مسافران نیاز ها، هدایا یا سوغات خود را از آنجا تهیه می کنند.
نظارت و مراقبت از این زنجیره گسترده بر عهده موسسات اعطای گواهی حلال است که با مدیریت خود و کنترل های خاص، زمینه ارائه خدمات حلال را در همه این بخش ها فراهم می آورند و گردشگر با دیدن نام موسسه حلال و لوگوی آن اطمینان حاصل می کند که خدمات حلال به او ارائه خواهد شد.
ضمن آنکه این الزامات به موسسات ارائه دهنده خدمات که داوطلبانه اقدام به دریافت گواهی حلال داشته اند، ابلاغ شده وآموزش‌های لازم برای آنها گذاشته می شود. بدین ترتیب گردشگر مسلمان با خطوط هوایی سفر خواهد کرد که غذا و نوشیدنی حلال به او ارائه می شود. از ساعات شرعی و جهت قبله در هتل محل اقامت مطلع می شود، تور گردان ها او را از فهرست رستوران‌های حلال در محل اقامت آگاه می‌کنند و فروشگاه هایی را معرفی می‌کنند تا بتوانند توشه سفر یا هدایا و سوغات حلال تهیه کند و مکان های مخالف شرع در برنامه سفر او گنجانده نمی شود (مثل دیدار از بتکده ها در بعضی کشورهای آسیای جنوب شرقی) و مرکز تفریحی مناسب نیز به او اطلاع رسانی می‌شود.
این مجموعه خدمات اکنون در بعضی کشور ها که در زمینه جذب گردشگر بسیار موفق هستند مثل ترکیه ، تایلند و مالزی ارائه می شود و با عنوان حلال توریسم بخش‌های خاصی را به ساختار گردشگری خود افزوده اند.
در کشور ما که تازه چند ماه پیش واژه گردشگری حلال توسط ریاست جمهوری مطرح شد، حرکت هایی آغاز شده و موسسه حلال جهانی با همکاری آژانس های مسافرتی، هتل ها، رستوران ها و… ترتیباتی را برای ارائه این خدمات آماده کرده است. حمایت مراکز رسمی گردشگری کشور می‌تواند این روند را تسریع کند تا از ظرفیت‌های این کشور برای جذب گردشگران مسلمان استفاده بهینه به عمل آید.
دکتر عبدالحسین فخاری
دبیرکل موسسه حلال جهانی
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری حلال جهانی می باشد
طراحی و اجرا از گروه طرح و پردازش باتیس