خبر هفته
شماره جديد "حلال نشان برين" شماره دوم و سوم"حلال نشان برين" فصلنامه اجتماعي فرهنگي موسسه بين المللي حلال جهاني منتشر شد.
دریافت اپلیکیشن حلال
آرشیو اخبار
"هفدمین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات ایران"
دستوروزیر صنعت به اتاق بازرگانی برای عدم صدور نشان حلال
نوزدهمین نمایشگاه بین المللی "I Food"در تاریخ 3 الی 6 شهریور ماه سال 1397 در شهر مشهد برگزار می شود.
«بیست و پنجمین نمايشگاه بين المللی صنايع کشاورزی، مواد غذائی، ماشين آلات و صنايع وابسته ايران آگروفود 2018»
نمایشگاه بین المللی محصولات حلال روسیه 6 الی 8 اردیبهشت
نمایشگاه بین المللی حلال اکسپوی روسیه
در مسکو؛ کنفرانس مطبوعاتی با موضوع «حلال در صنعت هتلداری» برگزار شد
دعوت از صنايع غذايي برتر براي شركت رايگان در نمايشگاه هند
فواید هتلهای ویژه مسلمانان چرا \\\"حلال توریسم\\\" پولساز است
نمایشگاه مواد غذایی و ماشین آلات وابسته شیراز 96 بیستمین دوره، در تاریخ 24 الی 27 بهمن ماه 96 برگزار می شود.
خبر نامه
جهت دریافت آخرین اخبار ایمیل خود را
وارد فرمایید:
آموزش
گفتگو
یک شنبه 3 شهريور ماه 1392 ساعت 15:26
مزایاى مصرف غذاهاى حلال
به گزارش سازمان حلال جهانی، گرایش روز افزون به مصرف غذاهاى حلال و افزایش حجم تقاضاها براى این محصولات حتى در جوامع غیر مسلمان، اکنون دیگر با آمار و ارقام نشان دادنى است. بطورى که توجه به تولىد محصولات غذائی حلال و تجارت آن مورد توجه بخش هاى اقتصادى اغلب کشورها قرار گرفته است.
این که مصرف این غذاها چه مزایائی دارد از چندین وجه قابل تبیین است. به نظر سازمان حلال جهانى مزایاى این نوع غذاها را که به آثار طبیعى و وضعى مصرف غذاى حلال بر مى گردد را در ده سرفصل مى توان تشریح نمود:
1.کیفیت برتر( به لحاظ اضافه داشتن استاندارد حلال علاوه بر استاندارهاى تولیدی و بهداشتی) ٢.سلامتى و بهداشت ( به لحاظ عارى بودن از هر نوع نجاست و آلودگى)٣. پاکى (زیرا از طیّبات و مواد پاک تهیه شده است) ٤. آرامش بخشی ( زیرا واجد روح معنویت است) ٥. شفاء ( زیرا بهترین دارو براى تقویت انسان غذاى سالم است) ٦. نشاط بخشی ( زیرا غذای سالم و پاک موجب رشد و نشاط می شود) ٧. برکت ( این غذا به لحاظ انطباق با شرع موجب برکت است)٨ .رضایت الهى ( چون منطبق با رضایت خداست اثر وضعى و تکوینى پیدا مى کند) ٩. رشد معنوى ( غذاى حلال، روح انسانى را جلا می بخشد و میل به خطا را در او کمتر می کند) ١٠. فاقدعوارض (مثل غذاهاى حرام ، عوارض سوئی بر آن مترتب نیست)
این که مصرف این غذاها چه مزایائی دارد از چندین وجه قابل تبیین است. به نظر سازمان حلال جهانى مزایاى این نوع غذاها را که به آثار طبیعى و وضعى مصرف غذاى حلال بر مى گردد را در ده سرفصل مى توان تشریح نمود:
1.کیفیت برتر( به لحاظ اضافه داشتن استاندارد حلال علاوه بر استاندارهاى تولیدی و بهداشتی) ٢.سلامتى و بهداشت ( به لحاظ عارى بودن از هر نوع نجاست و آلودگى)٣. پاکى (زیرا از طیّبات و مواد پاک تهیه شده است) ٤. آرامش بخشی ( زیرا واجد روح معنویت است) ٥. شفاء ( زیرا بهترین دارو براى تقویت انسان غذاى سالم است) ٦. نشاط بخشی ( زیرا غذای سالم و پاک موجب رشد و نشاط می شود) ٧. برکت ( این غذا به لحاظ انطباق با شرع موجب برکت است)٨ .رضایت الهى ( چون منطبق با رضایت خداست اثر وضعى و تکوینى پیدا مى کند) ٩. رشد معنوى ( غذاى حلال، روح انسانى را جلا می بخشد و میل به خطا را در او کمتر می کند) ١٠. فاقدعوارض (مثل غذاهاى حرام ، عوارض سوئی بر آن مترتب نیست)
یادداشت
تاریخ و اوقات شرعی
پیوند ها