خبر هفته
شماره جديد "حلال نشان برين" شماره دوم و سوم"حلال نشان برين" فصلنامه اجتماعي فرهنگي موسسه بين المللي حلال جهاني منتشر شد.
دریافت اپلیکیشن حلال
آرشیو اخبار
"هفدمین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات ایران"
دستوروزیر صنعت به اتاق بازرگانی برای عدم صدور نشان حلال
نوزدهمین نمایشگاه بین المللی "I Food"در تاریخ 3 الی 6 شهریور ماه سال 1397 در شهر مشهد برگزار می شود.
«بیست و پنجمین نمايشگاه بين المللی صنايع کشاورزی، مواد غذائی، ماشين آلات و صنايع وابسته ايران آگروفود 2018»
نمایشگاه بین المللی محصولات حلال روسیه 6 الی 8 اردیبهشت
نمایشگاه بین المللی حلال اکسپوی روسیه
در مسکو؛ کنفرانس مطبوعاتی با موضوع «حلال در صنعت هتلداری» برگزار شد
دعوت از صنايع غذايي برتر براي شركت رايگان در نمايشگاه هند
فواید هتلهای ویژه مسلمانان چرا \\\"حلال توریسم\\\" پولساز است
نمایشگاه مواد غذایی و ماشین آلات وابسته شیراز 96 بیستمین دوره، در تاریخ 24 الی 27 بهمن ماه 96 برگزار می شود.
خبر نامه
جهت دریافت آخرین اخبار ایمیل خود را
وارد فرمایید:
آموزش
گفتگو
شنبه 14 دى ماه 1392 ساعت 11:12
عسلی ترین استان کشور
ارومیه - رییس جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: این استان با تولید 18 هزار و 500 تن عسل امسال نیز برای چندمین سال متوالی رتبه نخست کشوری تولید این محصول را به خود اختصاص داد.
سیدعلی مختاری افزود: این میزان عسل تولید شده توسط زنبورداران آذربایجان غربی معادل 29 درصد عسل تولیدی کشور است.
وی با بیان اینکه هشت هزار نفر در بخش زنبورداری این استان مشغول به کار هستند اظهار کرد: از هشت هزار بهره بردار یاد شده، پنج هزار و 720 بهره بردار به صورت مستقیم و بقیه به صورت فصلی در زنبورستان های استان مشغول فعالیت هستند.
وی اضافه کرد: از 950 هزار کندوی زنبور عسل موجود در سطح استان، 860 هزار کندو مدرن و 90 هزار کندو، بومی است که استان از نظر تعداد کندوی مدرن نیز در جایگاه نخست کشور قرار گرفته است.
مختاری ادامه داد: میانگین تولید عسل در سال 92 از هر کندوی مدرن 20 کیلو و 600 گرم و از هر کندوی بومی هفت کیلو و 100گرم است که در مقایسه با سال گذشته، از نظر تولید عسل حدود پنج درصد و از نظر تعداد کندو 15 درصد و از نظر تعداد زنبوردار نیز در حدود 6/1 درصد افزایش داشته است.
وی گفت: شهرستان های ارومیه، خوی و چایپاره از فعال ترین مراکز تولید و برداشت عسل در استان هستند و شهرستان خوی مقام اول استانی را با تولید بیش از 9 هزار و 600 تن عسل، بیش از 50 درصد عسل تولیدی استان را به خود اختصاص داده است.
مختاری با اشاره به تدریس رشته زنبورداری در مقطع کاردانی و کارشناسی زنبور عسل در مرکز آموزش عالی شهید باکری ارومیه و خوی اظهار کرد: همه ساله در راستای رشد علمی و توسعه زنبورداری در آذربایجان غربی با نظارت سازمان جهاد کشاورزی استان، دوره های پرورش زنبور عسل صنعتی درجه یک و دو و پرورش ملکه برای علاقه مندان این رشته برگزار می شود.
به گزارش خبرگزاری حلال, با توجه به حجم بالای تولید این محصول طبیعی و حلال در کشور, فراهم نمودن زمینه های صادرات آن و دستیابی به بازارهای جهانی برای این محصول, توجه و تلاش مسئولان مربوطه را می طلبد.
سیدعلی مختاری افزود: این میزان عسل تولید شده توسط زنبورداران آذربایجان غربی معادل 29 درصد عسل تولیدی کشور است.
وی با بیان اینکه هشت هزار نفر در بخش زنبورداری این استان مشغول به کار هستند اظهار کرد: از هشت هزار بهره بردار یاد شده، پنج هزار و 720 بهره بردار به صورت مستقیم و بقیه به صورت فصلی در زنبورستان های استان مشغول فعالیت هستند.
وی اضافه کرد: از 950 هزار کندوی زنبور عسل موجود در سطح استان، 860 هزار کندو مدرن و 90 هزار کندو، بومی است که استان از نظر تعداد کندوی مدرن نیز در جایگاه نخست کشور قرار گرفته است.
مختاری ادامه داد: میانگین تولید عسل در سال 92 از هر کندوی مدرن 20 کیلو و 600 گرم و از هر کندوی بومی هفت کیلو و 100گرم است که در مقایسه با سال گذشته، از نظر تولید عسل حدود پنج درصد و از نظر تعداد کندو 15 درصد و از نظر تعداد زنبوردار نیز در حدود 6/1 درصد افزایش داشته است.
وی گفت: شهرستان های ارومیه، خوی و چایپاره از فعال ترین مراکز تولید و برداشت عسل در استان هستند و شهرستان خوی مقام اول استانی را با تولید بیش از 9 هزار و 600 تن عسل، بیش از 50 درصد عسل تولیدی استان را به خود اختصاص داده است.
مختاری با اشاره به تدریس رشته زنبورداری در مقطع کاردانی و کارشناسی زنبور عسل در مرکز آموزش عالی شهید باکری ارومیه و خوی اظهار کرد: همه ساله در راستای رشد علمی و توسعه زنبورداری در آذربایجان غربی با نظارت سازمان جهاد کشاورزی استان، دوره های پرورش زنبور عسل صنعتی درجه یک و دو و پرورش ملکه برای علاقه مندان این رشته برگزار می شود.
به گزارش خبرگزاری حلال, با توجه به حجم بالای تولید این محصول طبیعی و حلال در کشور, فراهم نمودن زمینه های صادرات آن و دستیابی به بازارهای جهانی برای این محصول, توجه و تلاش مسئولان مربوطه را می طلبد.
یادداشت
تاریخ و اوقات شرعی
پیوند ها