rss feed search icon rss feed rss feed
«محصول حلال سال» در نمایشگاه مسکو معرفی می‌شود **** مراجعه ورزشکاران ایرانی به رستوران های غیر حلال **** "حلال جهانی" تنها لوگوی معتبر حلال برای صادرات به دبی **** برگزاری دوازدهمین نشست هیات مدیره اسمیک **** تحقق اقتصاد مقاومتی با توسعه گردشگری حلال **** حلال جهاني در كره جنوبي **** مالزی از سفر گردشگران ایرانی چقدر درآمد داشت؟ **** محصولات دارویی حلال اسپانیا در راه ایران **** همایش حلال در رسانه، فرهنگ و هنر برگزار می شود **** ۱۰ مصوبه اصلی کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار در سال ۹۴ تشریح شد **** سود بانکی مصداق ربا است **** موسسه جهانی حلال (اتاق بازرگانی) فاقد مجوز است **** حلال جهانی در روزنامه اقتصاد نمایشگاه **** پایان دوره های آموزشی حلال در کره با اهداء گواهینامه **** سال ٢٠١٦ سال گردشگری ايران **** تلاش چین برای تصویب قانون ترویج مواد غذایی حلال **** حلال جهانی در نمایشگاه آی فود مشهد **** سازمان استاندارد تنها مرجع رسمی اعطای نشان استاندارد حلال در کشور است **** اسلام در ژاپن؛ از مسلمان شدن اولین شهروند تا افزایش جمعیت... **** نشست مطبوعاتی حلال جهانی در کره جنوبی **** لزوم ارائه آموزش‌های لازم در زمینه گردشگری حلال **** بزرگداشت روز جهانی حلال **** موافقت هيات دولت با تشکیل «شورای سیاستگذاری و راهبری حلال» **** اهميت مكمل هاي غذايي **** تاکنون 1500 شرکت داخلی نشان تجاری حلال دریافت کرده‌اند **** نخستین نمایشگاه بین المللی محصولات پروتئینی حلال در کشور **** حضور حلال جهانی در نمایشگاه مطبوعات و رسانه **** هفتمین همایش بین‌المللی محصولات حلال در بروکسل **** تعامل با کشورهای مسلمان برای توسعه گردشگری حلال **** بانک های ربوی در حال جنگ با ما هستند **** برگزاری نمایشگاه بزرگ بین المللی گلفود 2016 **** حلال جهانی در همایش ملی صادرات دام،طیور و آبزیان **** ایده «حلال در رسانه، فرهنگ و هنر» برای اولین بار در جهان مطرح شد **** چرخ صنعت غذا با صادرات غذای حلال ، تندتر می چرخد **** حلال جهانی در نمایشگاه آگروفود **** ‎همكاري ايران و فرانسه در موضوع آبزيان **** شماره جديد "حلال نشان برين" **** همایش و نمایشگاه حلال در تایلند **** تعامل با کشورهای مسلمان برای توسعه گردشگری حلال **** مالزی، شاهراه ورود به دنیای تجارت محصولات و مواد غذایی حلال **** رونمایی از ویرایش جدید هزاره حلال در آگروفود **** حلال جهاني در نمايشگاه شيريني و شكلات ****
google plus halal press linked in halal press twitter halal press facebook halal press
خبر هفته
شماره جديد "حلال نشان برين" شماره دوم و سوم"حلال نشان برين" فصلنامه اجتماعي فرهنگي موسسه بين المللي حلال جهاني منتشر شد.
خبر نامه
جهت دریافت آخرین اخبار ایمیل خود را وارد فرمایید:

موسسه حلال جهانی
سه شنبه 17 تير ماه 1393 ساعت 15:20

سهم 200 میلیارد دلاری ایران از بازارهای حلال مزیت اقتصادی است

دبیرکل مؤسسه حلال جهانی امروز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) با اعلام این خبر گفت: ایران دارای ظرفیت ویژه‌ای برای تولید غذای حلال در میان همه کشورهای دنیا است، به این معنا که بر خلاف مالزی که 47 درصد جمعیت آن را غیرمسلمانان تشکیل می‌دهند و کارخانه‌های صنایع غذایی نیز بیشتر در اختیار غیرمسلمانان قرار دارد، ایران تنها کشوری است که 99 درصد جمعیت آن مسلمان هستند و 100 درصد غذای تولیدشده در کشور را غذای حلال تشکیل می‌دهد.
فخاری افزود: اما واقعیت آن است که از دوهزار میلیارد دلار گردش نقدینگی غذای حلال در بازار مسلمانان، ایران سهم پنج تا شش میلیارد دلاری دارد و هنوز نتوانسته سهم خود را در این حوزه افزایش دهد.
وی خاطرنشان کرد: اگر ایران بتواند فقط 10 درصد از گردش غذایی بازار حلال را از آن خود کند، حدود 200 میلیارد دلار را از آن خود کرده و علاوه بر اشتغال، رونق اقتصادی پررنگی برای کشور به ارمغان خواهد آورد.

غذای حلال، مزیت اقتصادی ایران
فخاری ادامه داد: تولید غذای حلال یکی از مزیت‌های اقتصادی کشور است که در دانش اقتصاد باید به‌عنوان یکی از شاخص‌های صادراتی به آن توجه شود.
وی تصریح کرد: یکی از دلایلی که ایران هنوز نتوانسته در بازار غذای حلال حضور پررنگی داشته باشد، عدم پرداخت‌های مشوق‌های صادراتی است، به این معنا که گاهی با افزایش پنج تا 10 سنتی صنایع غذایی، صادرکنندگان ناگزیرند بازار را به کشور رقیب واگذار کنند؛ چرا که مشوق‌های صادراتی ایران که باید مانند کشورهای همسایه بلافاصله پس از صادرات به فعال اقتصادی پرداخت شود، گاهی با هفت تا هشت سال تأخیر پرداخت می‌شود و گاهی پرداخت‌های آن نیز به کلی لغو می‌شود.

17 رمضان روز جهانی غذای حلال
دبیرکل مؤسسه حلال جهانی یادآور شد: برای نخستین‌بار، سازمان همکاری‌های اسلامی که 57 کشور اسلامی زیرمجموعه آن هستند، پس از تدوین استاندارد غذای حلال اقدام به ارزشیابی استاندارد داروی حلال، گردشگری حلال و فرهنگ حلال کرده است. در همین راستا، روز 17 رمضان بر اساس آیه 69 سوره انفال " فَكُلُواْ مِمَّا غَنِمْتُمْ حَلاَلًا طَيِّبًا وَاتَّقُواْ اللّهَ إِنَّ اللّهَ غَفُورٌ رَّحِيمٌ" به‌عنوان روز جهانی غذای حلال نامگذاری شده است.ژ
فخاری تأکید کرد: در این روز نمادین مثل روزهایی که به‌عنوان روز محیط زیست یا آب و هوا شناخته می‌شود، رسانه‌ها به آن می‌پردازند، به ابعاد بازار حلال، محصولات کشاورزی و اهداف بازارهای حلال پرداخته می‌شود.
وی اظهار داشت: در حالی که کودکان ایرانی به‌خوبی می‌توانند درباره اسامی بازیکنان فوتبال کشور فرانسه اظهارنظر کنند، گاهی تفاوت حیوانات حرام‌گوشت و حلال‌گوشت را نمی‌دانند. از سوی دیگر، فرهنگ حلال ایجاب می‌کند تا آدامس‌ها، ژلاتین و تنقلاتی که به‌صورت قاچاق از کشورهای خارجی به ایران وارد می‌شود، برای مردم شناخته‌شده باشد و توجه به مصرف تنقلات موجود در جامعه در اذهان عمومی پررنگ شود.
فخاری در پایان گفت: بر همین اساس در 17 ماه رمضان امسال همایشی در برج میلاد تهران با حضور جمعی از مسئولان کشوری و فعالان حوزه غذا برگزار می‌شود که تلاش می‌کند فرهنگ غذای حلال و مقدمات ورود جدی فعالان اقتصادی کشور در حوزه بازارهای حلال را اشاعه دهد.
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پایگاه خبری حلال جهانی می باشد
طراحی و اجرا از گروه طرح و پردازش باتیس